Ιεράπετρα: Κυκλοφορεί νύχτα και τρομάζει τον κόσμο

8:00 π.μ. - Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
08:01 π.μ. - Παρ, 22/00/2021
Image: Ιεράπετρα: Κυκλοφορεί νύχτα και τρομάζει τον κόσμο

Προβληματισμός στις αρχές

Μια περίεργη κατάσταση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιεράπετρα με ένα κείμενο που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου αναγράφεται «Προσοχή για τους κατοίκους της Ιεράπετρας , υπάρχουν δυο τύποι στην Ιεράπετρα , ένας ακολουθεί κορίτσια το βράδυ που οι δρόμοι δεν έχουν κόσμο με την απαγόρευση κυκλοφορίας. Είναι ανώμαλος και πιστεύω να καταλάβετε όλοι τι θέλει. Για τα αγόρια τώρα: Υπάρχει άλλος ένας τύπος που κυκλοφορεί και τα απειλεί με μαχαίρι το βράδυ με την απειλή ότι θα τους κάνει κακό. Τα γεγονότα είναι αληθινά και έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε ένα στενό στην παλιά Ιεράπετρα».

hxonews

Στο μεταξύ χθες το βράδυ σε ανάρτησή του ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας κ. Γ. Γαϊτανάκης κάνει αναφορά σε ένα άτομο που κυκλοφορεί στην Ιεράπετρα μετά τις 9.30 με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση «Από προχθές το βράδυ τρέχει μια παράξενη υπόθεση. Άτομο το οποίο κυκλοφορεί μετά τις 21.30 περίπου, περιφέρεται στους δρόμους μεταμφιεσμένος έχοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Προχθές ήταν ντυμένος γυναίκα με ξανθιά περούκα και έσερνε ένα άδειο παιδικό καροτσάκι. Χθες εθεάθει ντυμένος κάτι σαν αθλητής αναρρίχησης. Την προσοχή σας λίγο γιατί δεν ξέρουμε αν έχει σώας τα φρένα ή αν είναι επικίνδυνος ή αν απλά παίζει με τις υπηρεσίες. Δεν μας έφτανε η κούραση μας μετά από 16 ώρες συνεχόμενης υπηρεσίας έχουμε και αυτά...».

Από χθες το βράδυ τρέχει μια παράξενη υπόθεση. Ατομο το οποίο κυκλοφορεί μετά τις 21.30 περίπου, περιφέρεται στους...

Δημοσιεύτηκε από Giannis Gaitanakis στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές είναι γνώστες του θέματος και ερευνούν τι ακριβώς συμβαίνει.

Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία καλό είναι να επικοινωνήσει με τις Αστυνομικές Αρχές Ιεράπετρας στο τηλ.: 28420 90160.