«Ιεράπετρα Μπορείς» - Σε πανικό οι καθεστωτικοί του Δήμου Ιεράπετρας

11:35 π.μ. - Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018
11:02 π.μ. - Σάβ, 10/35/2018
Image: «Ιεράπετρα Μπορείς» - Σε πανικό οι καθεστωτικοί του Δήμου Ιεράπετρας

Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ιεράπετρας, Αλέξανδρου Μουζουράκη στην Καλαμαύκα

Η Άμεση Δημοκρατία σε πλήρη ανάπτυξη: Ιστορική ομιλία σε χωριό της Ιεράπετρας (Καλαμαύκα) του Αμεσοδημοκράτη Υποψηφίου Δημάρχου Ιεράπετρας Αλέξανδρου Μουζουράκη: "Όλες οι αποφάσεις, θα λαμβάνονται πλέον από τους κατοίκους των χωριών στην κάλπη. Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο, απλώς θα επικυρώνουν την απόφαση του Χωριού".
 
 
 
ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ!
 
"Πειράματα" αποκαλούν σε κρίση πανικού οι καθεστωτικοί του Δήμου Ιεράπετρας, την δημοκρατική πρόταση του Συνδυασμού "Ιεράπετρα Μπορείς".
 
Και φυσικά θα χρησιμοποιούσαν τέτοιες εκφράσεις, για να τρομοκρατήσουν για μια ακόμη φορά τους Δημότες της Πόλης μας.
 
• Βλέπουν με τρόμο την πιθανότητα, η συλλογική ηγεσία που θα προκύψει στις επόμενες εκλογές, να ανοίξει τους φακέλους του Δήμου. Να μάθει ο Ιεραπετρίτικος Λαός, τι ακριβώς συμβαίνει με τα οικονομικά του.
 
• Βλέπουν με τρόμο την πιθανότητα, να αποφασίζει ο ίδιος ο Πολίτης για τα ζητήματα που τον απασχολούν, στα Χωριά και στην Πόλη της Ιεράπετρας, και όχι κάποιοι τύποι, πίσω από κλειστές πόρτες και σκοτεινούς διαδρόμους.
 
• Βλέπουν με τρόμο την πιθανότητα να αναζητηθούν ευθύνες για τη διαχείριση της Πόλης.
 
• Βλέπουν με τρόμο την πιθανότητα να ανοίξει η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, και να αναζητηθεί το πως κάποιοι βρίσκονται σε αυτήν.
 
• Βλέπουν με τρόμο την πιθανότητα να έχουν να απολογηθούν στα κομματικά και ιδιοτελή αφεντικά τους, της Αθήνας.
 
Ο συνδυασμός "ιεράπετρα Μπορείς", έχει ήδη ξεκαθαρίσει τη θέση του:
 
• Από την επόμενη Δημοτική Αρχή, οι Δημότες της Ιεράπετρας, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εμείς ως Δημοτική Αρχή, θα επικυρώνουμε απλώς τις αποφάσεις των Δημοτών.
 
• Από την επόμενη Δημοτική Αρχή, οι λογικές της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, θα είναι επιλογή σε όλους τους Δημότες.
 
Φτάνει πια με τους καθεστωτικούς μηχανισμούς, που απολογούνται σε κομματικά και ιδιοτελή κέντρα της Αθήνας, και όχι στον Ιεραπετρίτικο Λαό.
 
Η ανάπτυξη του Δήμου μας είναι άμεση προτεραιότητα, και φυσικά ο "κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του".