Ιεράπετρα| Την Παρασκευή η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Πρελούδια" του Γ. Λουτσέτη

11:50 π.μ. - Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022
11:07 π.μ. - Πέμ, 14/50/2022
Image: Ιεράπετρα| Την Παρασκευή η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Πρελούδια" του Γ. Λουτσέτη

Ο συγγραφέας Γιώργος Λουτσέτης, ως συγγραφέας και εκδότης του βιβλίου και ο Μανώλης Πετάσης, ως υπεύθυνος του 4ου Θερινού Σχολείο ελληνικής γλώσσας μίλησαν στον Ηχώ 99,8

Σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα δράσεων της  φιλανθρωπικής οργάνωση CRETE FOR LIFE- Η ΚΡΗΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ η οποία φιλοξενεί στην Ιεράπετρα αγόρια και κορίτσια  ηλικίας από 19 έως 24 ετών με καταγωγή από τη Συρία και το Ιράκ, που ήταν πρόσφυγες στην Ελλάδα και εθελοντές στην οργάνωση Crete For Life από το 2017.

Μεταξύ των εκδηλώσεων η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του συγγραφέα και μουσικού Γεωργίου Λουτσέτη με καταγωγή και από την Ιεράπετρα Την επιμέλεια παρουσίασης θα έχει ο κ.  Μανώλης Πετάσης υπεύθυνος του 4ου Θερινού Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας . Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής θα γίνει στη συνεδριακή αίθουσα του κέντρου πολιτιστικής και κοινωνικής μέριμνας της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας στις 15 Ιουλίου στις 19.30

Ο συγγραφέας κ. Γιώργος Λουτσέτης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την ενασχόληση του με την μουσική και το πως προέκυψε η ποιητική Συλλογή «Πρελούδια»  τις πηγές έμπνευσής του, σημειώνοντας πως  τα χρήματα, που θα συγκεντρωθούν εκείνη τη βραδιά από τις πωλήσεις της ποιητικής συλλογής, θα διατεθούν όλα στην οργάνωση Crete For Life.

Από την πλευρά του ο κ. Πετάσης αφού αναφέρθηκε στη συνεργασία για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής, μίλησε για την πορεία των θερινών μαθημάτων , που απευθύνονται σε ενήλικες αλλοδαπούς μαθητές, τα οποία  ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για μάθηση από τους συμμετέχοντες οι οποίο μάλιστα  έκαναν και την πρώτη τους εξόρμηση γνωρίζοντας τις ομορφιές της Λασιθιώτικης φύσης.