Ιεραπετρίτικη πρωτοβουλία ενάντια στα μνημόνια | Συνέντευξη Κτιστάκης

10:43 π.μ. - Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015
10:11 π.μ. - Πέμ, 19/43/2015
Image: Ιεραπετρίτικη πρωτοβουλία ενάντια στα μνημόνια | Συνέντευξη Κτιστάκης

Ανακοίνωση

ΚΑΛΕΣΜΑ
 
Για τη συγκρότηση ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
 
(ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 8ΜΜ, ΑΙΘ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)
 
Κάποιοι άνθρωποι, που βρεθήκαμε το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του τόπου μας, στην Επιτροπή Αγώνα, την Πρωτοβουλία Υπεράσπισης του ΟΧΙ, κλπ, κάναμε μια αρχή για τη δημιουργία μιας κίνησης, μιας Πρωτοβουλίας απέναντι στα Μνημόνια.
 
Πιστεύουμε ότι όλοι εμείς, οι άνθρωποι του μόχθου, που πασχίζουμε καθημερινά για τη δουλειά, τη ζωή και τον τόπο μας, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ανατρέψουμε τα σχέδια και τα μνημόνιά τους. Εμείς είμαστε που θα σηκώσουμε και πάλι το ανάστημά μας και θα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε απογοητεύσεις και προδοσίες και να αρχίσουμε να οργανώνουμε την αντίσταση μας:
 
* Να σταματήσουμε στην πράξη τις κατασχέσεις, τα κοψίματα ρευμάτων, τις απολύσεις, τα κλεισίματα υπηρεσιών.
 
* Να ανατρέψουμε τη διάλυση της δημόσιας ασφάλισης, υγείας και παιδείας.
 
* Να υπερασπιστούμε τα εργασιακά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα και τις δημοκρατικές μας ελευθερίες
 
* Να ανοίξουμε τη συζήτηση για το πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και την κρίση, ποια Ευρώπη και τι κοινωνία θέλουμε και πως μπορούμε να τη δημιουργήσουμε.
 
Η πρωτοβουλία μας θα έχει νόημα μόνο αν πλατύνει και αγκαλιάσει όλους του συντοπίτες μας. Σας καλούμε, λοιπόν, την ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στις 8ΜΜ, στην ΑΙΘΟΥΣΑ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, να συζητήσουμε για όλα αυτά, να πιάσουμε το νήμα των αγώνων από κει που το αφήσαμε, να αντιμετωπίσουμε τα μέτρα και να ανατρέψουμε τα Μνημόνια, να παλέψουμε για να έχουμε μέλλον εμείς και τα παιδιά μας.

Συνέντευξη