Ηλεία: Αγρότης διεκδίκησε τα χρήματά του από τον χονδρέμπορο και «εισέπραξε» ξύλο

4:04 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019
04:05 μ.μ. - Παρ, 03/04/2019
Image: Ηλεία: Αγρότης διεκδίκησε τα χρήματά του από τον χονδρέμπορο και «εισέπραξε» ξύλο

Πια απίστευτη εξέλιξη είχε η διεκδίκηση των χρημάτων από έναν καλλιεργητή καρπουζιού στην Ηλεία

Μετά από σχεδόν εφτά μήνες έφτασε στο κατώφλι της εταιρίας που του χρώσταγε χρήματα από την αγορά καρπουζιού και αντί των χρημάτων… εισέπραξε ξύλο.
 
Ο 65χρονος αγρότης από τον Καρδαμά, Γιάννης Ευθυμιόπουλος, που είναι καρδιοπαθής, δέχθηκε επίθεση από εκπρόσωπο εταιρίας διακίνησης αγροτικών προϊόντων στον κάμπο της Ηλείας, όταν σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας και σε απόγνωση, απέκλεισε την είσοδο της εταιρίας με το όχημά του.
 
Ο ίδιος κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, ενώ ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 65χρονου πως στη διάρκεια του επεισοδίου του αφαίρεσε ένα συλλεκτικό ρολόι αξίας 30.000 ευρώ.
 
«Πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου και έφαγα ξύλο. Όταν έδωσα τα καρπούζια μου, ήρθε ο χονδρέμπορος  και με διαβεβαίωσε  πως θα πληρωθεί το προϊόν από το νέο επενδυτή έως τις 15 Αυγούστου. Αλλά εκείνη στιγμή δεν μπορούσαν να με πληρώσουν γιατί δεν είχαν τα χαρτιά τους έτοιμα. Πέρασε η 15η Αυγούστου, πέρασε η 25η Αυγούστου, πέρασε η 25η Δεκεμβρίου και φτάσαμε στο Μάρτη. Κατόπιν συνεννοήσεως και πολλών οχλήσεων κανονίσαμε να πάω να ζητήσω τα λεφτά μου. Είχαμε κανονίσει ραντεβού για να πάρω τα χρήματά μου. Ενημέρωσα τους εκπροσώπους της εταιρίας και τους ζήτησα να μου δώσουν έστω μέρος των χρημάτων μου. Και αυτοί προτίμησαν αντί εν μέρει των χρημάτων μου να μου δώσουν εν μέρει ξύλο», είπε ο αγρότης λαό συνέχισε: 
 
 
«Όταν έφτασα εκεί άφησα το αυτοκίνητο μου έξω. Μίλησα με το θυρωρό για να με δει η εκπρόσωπος της εταιρίας, αλλά εκείνη δεν με δέχθηκε. Εκείνη μίλησε με άλλο συγγενικό της πρόσωπο για το θέμα και τους ενημέρωσα πως αν μέχρι τις έντεκα το πρωί δεν μου δώσουν τα χρήματα ή δεν έχουμε κάποια συμφωνία θα αποκλείσω την είσοδο, γιατί είμαι απελπισμένος και έχω ανάγκη τα χρήματα. Στις 11 το πρωί και ενώ είχε περάσει μια ώρα από τη στιγμή που είχα μιλήσει μαζί τους, έβαλα το αυτοκίνητό μου μπροστά στην είσοδο. Μετά από πέντε λεπτά ήρθε ο νέος επενδυτής και χωρίς να μου πει καλημέρα, άρχισε να με χτυπάει και να με βρίζει. Μπροστά ήταν και ο θυρωρός. Δεν μας χώρισε κανένας, ήταν δίπλα και κοίταγε. Δεν βγήκα από το αυτοκίνητο, προσπάθησα να φύγω για να μη με σκοτώσει. Προχώρησα 30 μέτρα πιο πέρα μη μπορώντας να οδηγήσω, αλλά τον είδα από τον καθρέπτη που ερχόταν. Τότε έφυγα και πήγα στην Αστυνομία. Έχω πρόβλημα με την καρδιά μου, του το είπα να μη με χτυπήσει, αλλά αυτός συνέχιζε» είπε ο κ. Ευθυμιόπουλος.

 
πηγή tvxs.gr