Δήλωση υποψηφιότητας Ηλία Νταραρά με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα - Δήμος Πρότυπο»

2:18 μ.μ. - Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
02:04 μ.μ. - Τετ, 17/18/2019
Image: Δήλωση υποψηφιότητας Ηλία Νταραρά με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα - Δήμος Πρότυπο»

Ανοικτή επιστολή

 
Αγαπητές συνδημότισσες  και αγαπητοί συνδημότες, 
  
Η αγάπη για την περιοχή που ζω και μεγαλώνει η οικογένειά μου, με ώθησε από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ιεράπετρα, να ασχοληθώ με τα κοινά, ως ελάχιστη ανταπόδοση στον τόπο που με φιλοξενεί και δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ξένος.     
     
Από το 2014 που μου κάνατε την εξαιρετική τιμή να με εκλέξετε Δημοτικό Σύμβουλο και στη συνέχεια από τις θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έπραξα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Εργάστηκα και συνεργάστηκα μεθοδικά και παθιασμένα, έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών του. Θέλησα να είμαι ένας εργάτης του Θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
     
Το ίδιο επιθυμώ να συνεχίσω να κάνω και τη νέα δημοτική θητεία, γι΄ αυτό το λόγο ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση του φίλου μου Αντώνη Πετρά. Ενός ανθρώπου που γνώρισα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και με κέρδισε με τη διάθεσή του για προσφορά, την ανιδιοτέλειά του και τη δυνατότητά του να συνεργάζεται. Το όραμά του για ένα ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, με ισόρροπη ανάπτυξη στα χωριά και τα αστικά κέντρα είναι εφικτό, αφού διαθέτει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που απαιτούνται και συνάμα σπουδαίους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν στην προσπάθεια αυτή. 
    
Είμαι βέβαιος πως το αποτέλεσμα αυτού του όμορφου αγώνα, θα είναι κάτι παραπάνω από θετικό.  
 
image

                  
Με τιμή
                                                                      
                                                                          
Νταραράς Ηλίας
                                                              
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος