Ηράκλειο | Χειροπέδες σε παρέα πέντε ατόμων για κλοπές

7:29 μ.μ. - Κυριακή, 29 Απριλίου 2018
07:04 μ.μ. - Κυρ, 29/29/2018
Image: Ηράκλειο | Χειροπέδες σε παρέα πέντε ατόμων για κλοπές

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι κρύβονται πίσω από κλοπές σε καταστήματα και σπίτια της πόλης

Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 20 και 22 ετών καθώς και για τρεις Έλληνες (δύο άνδρες 19 και 20 ετών και μια γυναίκα 22 ετών).
Σύμφωνα με την αστυνομία εξιχνιάστηκαν 3 υποθέσεις κλοπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης του φαινομένου των διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 22χρονος αλλοδαπός στις 27 Απριλίου το μεσημέρι είχε εισέλθει σε οικία και κατάστημα και αφού αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς υπολογιστές,tablet) στην συνέχεια πούλησε ηλεκτρονικό υπολογιστή έναντι χρηματικού ποσού σε 20χρονο αλλοδαπό.
Στην συνέχεια ο 20χρονος προχθές (Παρασκευή 20/4) το απόγευμα μαζί με τον 19χρονο ημεδαπό  αφαίρεσαν από οικία κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές τα οποία πούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας 33χρονης ημεδαπής.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 
 
 
ekriti.gr