Ηράκλειο: Έχασε τη μάχη ο 24χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο

11:06 π.μ. - Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018
11:07 π.μ. - Τρί, 31/06/2018
Image: Ηράκλειο: Έχασε τη μάχη ο 24χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο

Το Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα πόνου και θλίψης, που υποδηλώνουν πόσο αγαπητός ήταν στους φίλους και στους γνωστούς του

Άλλος ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο και αιτία είναι πάλι τροχαίο! Δυστυχώς με τη σημερινή απώλεια, τα θύματα της ασφάλτου είναι ήδη 27 στην Κρήτη.
Ο 24χρονος Γιώργος Πεχυνάκης με καταγωγή από το Θραψανό, οδηγώντας δίκυκλο, ενεπλάκη πριν από ένα περίπου μήνα, στις 29 Ιουνίου, σε τροχαίο στη Λεωφόρο Παπαναστασίου. Με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
 
Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο και νοσηλεύονταν στην Εντατική, με βαριά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρο το χωριό, το Θραψανό, από όπου κατάγεται.
 
Το Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα πόνου και θλίψης, που υποδηλώνουν πόσο αγαπητός ήταν στους φίλους και στους γνωστούς του. Ενώ σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θραψανού ενημερώνει ότι: «Λόγω του θανάτου του Γιώργου αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις».
 
 
parapolitikakritis.gr