Ηράκλειο: Ξέσπασε η μητέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη κατά των απαγωγέων

4:01 μ.μ. - Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
04:12 μ.μ. - Τετ, 19/01/2018
Image: Ηράκλειο: Ξέσπασε η μητέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη κατά των απαγωγέων

Με ένταση συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Όπως έγραψε το ekriti.gr είχαμε μέχρι και διακοπή της δίκης για λίγη ώρα. 
 
Το φραστικό επεισόδιο και η διακοπή, προκλήθηκε όταν ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, συνήγορος ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων, που δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην απαγωγή, ρώτησε τον κ. Λεμπιδάκη, από που ενημερώθηκε για τους ρόλους των υπολοίπων κατηγορουμένων. 
 
Ενώ ένταση υπήρξε και εντός της δικαστικής αίθουσας στη διάρκεια της κατάθεσης των δύο αδελφών, του Μιχάλη και του Μανώλη Λεμπιδάκη. Αμέσως μετά το λόγο πήραν οι δύο γυναίκες της οικογένειας, η μητέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη και η σύζυγος του. Μάλιστα η μητέρα του απαχθέντος τόνισε στη διάρκεια της κατάθεσης της ότι οι απαγωγείς του γιου της δεν μπορεί να πει πως του φέρθηκαν καλά, από τη στιγμή που τον κρατούσαν φυλακισμένο με αλυσίδα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Και συμπλήρωσε λέγοντας πως η οικογένεια της θέλει να αφήσει πίσω αυτή την ιστορία, να κλείσει οριστικά αυτή η σελίδα.
Η σύζυγος από την πλευρά της αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αγωνία για την τύχη του άνδρα της, γνωρίζοντας συν τοις άλλοις πως είναι κλειστοφοβικός και ότι κάποια πράγματα μπορεί να κάνουν κακό στην υγεία του.
 
Για το ταξίδι και την ημέρα της απαγωγής του συζύγου της, το οποίο το γνώριζαν ελάχιστοι, είπε ότι ήταν από τις λίγες φορές που επέστρεφε από το ταξίδι στο σπίτι του, καθώς ήταν κουρασμένος, όπως της ανέφερε ο επιχειρηματίας.

 
πηγή ekriti.gr