Ηράκλειο| Ώρες αγωνίας για οδηγούς όταν νταλίκα και τράκτορας πήραν φωτιά

11:19 π.μ. - Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018
11:04 π.μ. - Παρ, 06/19/2018
Image: Ηράκλειο| Ώρες αγωνίας για οδηγούς όταν νταλίκα και τράκτορας πήραν φωτιά

Μπροστά σε απρόοπτα περιστατικά βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας, δύο οδηγοί που ενώ βρίσκονταν στα οχήματα τους, από εκείνα ξαφνικά άρχισαν να ξεπηδούν καπνούς

Και στα δύο περιστατικά ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική χωρίς, εξαρχής, να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή των οδηγών.
 
Το πρώτο περιστατικό περίπου στις 8.30, σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αρκαλοχωρίου –Βιάννου όταν ξαφνικά τα λάστιχα μιας νταλίκας πήραν φωτιά με τον οδηγό να αντιλαμβάνεται το γεγονός από τον καθρέπτη και σε κλάσματα δευτερολέπτου, να ακινητοποιεί το βαρύ όχημα του, σταθμεύοντας το στην άκρη του δρόμου.
 
Δύο οχήματα της πυροσβεστικής από Πύργο και Ηράκλειο έσπευσαν άμεσα με 6 πυροσβέστες να ρίχνονται στην μάχη με τις φλόγες . Η φωτιά κατασβήστηκε σε λίγη ώρα από το όχημα που μετέφερε άμμο , προκαλώντας ωστόσο υλικές ζημιές, όμως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν για τον οδηγό.
 
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου.
 
Ένας τράκτορας, στο ύψος της Παντάνασσας , πήρε φωτιά και ο οδηγός έπραξε τα δέοντας, απομακρύνοντας το όχημα του από τον δρόμο και ακινητοποιώντας.
 
Αν και ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, με δύο οχήματα να κατευθύνονται στο σημείο, τελικά δεν χρειάστηκε η επέμβαση καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός ενήργησε άμεσα, χρησιμοποιώντας τον πυροσβεστήρα και σβήνοντας έτσι την φωτιά.
 
 
neakriti.gr