Ηράκλειο: Θα έριχναν στις πιάτσες περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης

9:22 π.μ. - Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017
09:07 π.μ. - Τρί, 11/22/2017
Image: Ηράκλειο: Θα έριχναν στις πιάτσες περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης

Περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνη, κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια κατέσχεσαν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, μετά από επιχείρηση - Χειροπέδες σε δύο άτομα

Συνελήφθησαν, χθες (06.11.2017) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, 56χρονος ημεδαπός και 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι  ο 34χρονος μετέβη στην οικία του 56χρονου και στην συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην εν λόγω οικία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.
 
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου κατά τη διάρκεια της οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και σε σκόνη συνολικού μεικτού βάρους 3 κιλών και 32  γραμμαρίων,
84 γραμμάρια κοκαΐνης,
450 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή,
3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 
σύνεργα κονιορτοποίησης  και ανάμειξης ηρωίνης και κοκαΐνης,
Το χρηματικό ποσό των 3.290 ευρώ,
2 κινητά τηλέφωνα
 
Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 34χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
 
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 
 
Πηγή: flashnews.gr