Ηράκλειο: Χαμόγελα για το αγοράκι, αγωνία για το κοριτσάκι και τον 27χρονο

2:23 μ.μ. - Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
02:10 μ.μ. - Τρί, 22/23/2019
Image: Ηράκλειο: Χαμόγελα για το αγοράκι, αγωνία για το κοριτσάκι και τον 27χρονο

Στιγμές αγωνίας εξακολουθεί να ζει η οικογένειά του 5χρονου κοριτσιού που πριν από λίγες ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Στιγμές αγωνίας εξακολουθεί να ζει η οικογένειά του 5χρονου κοριτσιού που πριν από λίγες ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε επί της Εθνικής οδού στο ύψος της Σκαλέτας Ρεθύμνου, από το οποίο μία γυναίκα έχασε τη ζωή της.
 
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουργιάκη που μίλησε στο ekriti.gr η 5χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, διασωληνωμένη και σε καταστολή. 
 
Αντίθετα, το αγοράκι από τα Χανιά που νοσηλευόταν κι εκείνο στη ΜΕΘ Παίδων όντας βαριάς τραυματισμένο από πτώση, βγήκε χθες από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στην Παιδοχειρουργική Κλινική και η κατάσταση της υγείας του έχει σαφώς βελτιωθεί, όπως σχολίασε ο κ. Φανουργιάκης.
 
Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και ο 27χρονος διανομέας που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο που έγινε στις Μεσαμπελιές. Ο 27χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
 
ekriti.gr