ΙΣΤΟΣ: Συνεχίζεται η δράση αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και των Φαρσάλων

7:39 π.μ. - Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
07:09 π.μ. - Τρί, 29/39/2020
Image: ΙΣΤΟΣ: Συνεχίζεται η δράση αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και των Φαρσάλων

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε

Η πρώτη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης προς τις πληγήσες, από την κακοκαιρία Ιανός , περιοχές Καρδίτσα και Φάρσαλα εστάλη από τον σύλλογο ΙΣΤΟΣ. Η κα Καλή Χριστοδουλοπούλου μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι στάλθηκαν 2 παλέτες στην Καρδίτσα και 1 τα Φάρσαλα. Πιο συγκεκριμένα θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας, στο δήμο Φαρσάλων και στην κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος άνθρωπος" που βρίσκεται αυτές τις μέρες εκεί και μαγειρεύει για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών συνεχίζεται για να προγραμματιστεί μια ακόμη αποστολή μιας και οι ανάγκες των κατοίκων στις πληγήσες περιοχές είναι μεγάλες. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Ψυλλινάκη 7 στο δρόμο της λαϊκής.

Η κα Χριστοδουλοπούλου ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν στην όλη αυτή προσπάθεια και τόνισε τη σημασία της αλληλεγγύης σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάνε συνάνθρωποί μας.

Δείτε εδώ αναλυτικά την δημοσίευση του ΙΣΤΟΥ:

Η πρώτη αποστολή για Καρδίτσα και Φάρσαλα έφυγε. 3 παλέτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Το πρακτορείο του Γιώργου Πετράκη θα τα παραδώσει στο πρακτορείο Λιόλιος - Χάμος στην Αθήνα και αυτοί θα τα μεταφέρουν στην Καρδίτσα και θα τα παραδώσουν στο κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας, στο δήμο Φαρσάλων και στην κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος άνθρωπος" που βρίσκεται αυτές τις μέρες εκεί και μαγειρεύει για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.

hxonews
hxonews

Ευχαριστούμε τα δύο πρακτορεία που ανέλαβαν αφιλοκερδώς την αποστολή. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλλαν στην αποστολή αυτή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δασκάλους των δημοτικών μας σχολίων που κινητοποίησαν τα παιδιά παραδίδοντας το καλύτερο μάθημα ανθρωπιάς. Όπως επίσης ευχαριστούμε τους αστυνομικούς της Ιεράπετρας που μαζικά συνέβαλλαν στην προσπάθεια μας. Η δράση μας αυτή θα συνεχιστεί γιατί συνεχίζει να υπάρχει ακόμα μεγάλη ανάγκη όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να φέρνουν τα προϊόντα που θέλουν να προσφέρουν στον χώρο του Ιστού (Ψυλλινάκη 7 ) αύριο Τετάρτη 30/9 και την Πέμπτη 1/10/2020.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 460 8060

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews