Ίωση καστανής ρυτίδωσης: Εσπερίδα στην Ιεράπετρα στις 2 Σεπτεμβρίου

7:55 π.μ. - Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
07:08 π.μ. - Τρί, 11/55/2020
Image: Ίωση καστανής ρυτίδωσης: Εσπερίδα στην Ιεράπετρα στις 2 Σεπτεμβρίου

Οι δράσεις του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας για την εβδομάδα που πέρασε

Ενημερώνουμε τα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ότι την εβδομάδα από 3/8 έως 11/8 2020 το νέο Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου με μέλη του Συλλόγου Κρητών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Αττικής για ενημέρωση και αποτύπωση της ισχύουσας κατάστασης στον χώρο των λαϊκών αγορών Αττικής. Συζήτηση για δράσεις που θα αναδείξουν τα προϊόντα της περιοχής μας.

2) Προγραμματισμένη επίσκεψη την 04.08.2020 στο Δημαρχείο Ιεράπετρας και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη Θεοδόση. Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό χώρο αλλά και διαχρονικά, όπως η αναθεώρηση του Σ.Χ.Ο.Α.Π. Ιεράπετρας, κ.α.

3) Προγραμματισμένη επίσκεψη την 05.08.2020 στα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης και συνάντηση με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα κ. Χνάρη Μανώλη. Στην διάρκεια της αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, την ελαιοκομία, κ.α.

4) Συνεχίζονται οι διεργασίες για την διοργάνωση ενημερωτικής εσπερίδας στην Ιεράπετρα την 02.09.2020 με θέμα «Ίωση Της Καστανής Ρυτίδωσης της Τομάτας», καθώς και οι επαφές για το θέμα των οικονομικών ενισχύσεων σε όλες τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, λόγω covid-19.

Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της περιοχής μας, στην σελίδα μας στο Facebook.

Μείνετε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια!!

Εκ του Δ.Σ.

Ο Προέδρος Ο Γραμματέας

Γαϊτάνης Ιωάννης Βιαννιτάκης Μιχαήλ