Κάηκε ολοσχερώς το μπαράκι στην Αγία Φωτιά - Για εμπρησμό κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης (video)

9:32 π.μ. - Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023
09:12 π.μ. - Δευ, 18/32/2023
Image: Κάηκε ολοσχερώς το μπαράκι στην Αγία Φωτιά - Για εμπρησμό κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης (video)

Τα ακριβή αίτια ερευνά η Π.Υ. Ιεράπετρας

Κάηκε ολοσχερώς το μπαράκι που βρίσκεται στην Αγιά Φωτιά Ιεράπετρας. Το περιστατικό συνέβη χθές το απόγευμα κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας. Η Αγία Φωτιά είναι ένας τουριστικός προορισμός για πολλούς λουόμενους τους καλοκαιρινούς μήνες και πολλοί συνδύαζαν το μπάνιο τους στη θάλασσα, με καφεδάκι ή ένα σνακ που προμηθεύονταν από το μπαράκι. Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. ερευνά τα αίτια της φωτιάς.

-

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 λέγοντας, ενημερώθηκα χθες το απόγευμα για τη φωτιά. Δυστυχώς δεν σώθηκε τίποτα. Δεν είχε κάποιο εύφλεκτο υλικό μέσα, ούτε ψυγεία. Μόνο κάποιες καρέκλες και τραπέζια. Αύριο θα έρθει ο πραγματογνώμονας στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια. Για εμένα είναι εμπρησμός. Στην περιοχή φυσούσε δυνατός αέρας. Η φωτιά φαίνεται να άρχισε μέσα από το μπαρ. Αυτό που μας προκαλεί έκπληξη είναι ότι αν και υπήρχαν δέντρα πολύ κοντά, στο ένα μέτρο, δεν κάηκαν ούτε αλμυρίκια ούτε οι ελιές, Περιμένουμε τις επίσημες θέσεις του πραγματογνώμονα και της Π.Υ. είπε ο κ. Πουλής.  

-

Θυμίζουμε ότι πριν από έναν περίπου χρόνο στην περιοχή είχε συμβεί ένα τραγικό περιστατικό όταν μια 45χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ένας βράχος αποκολλήθηκε από την πλαγιά και κατέληξε σε τουριστικό κατάλυμα όπου έμενε μαζί με την οικογένεια της.