Και φέτος η Ιεράπετρα γεμίζει την «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς»

11:54 π.μ. - Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020
11:12 π.μ. - Τετ, 09/54/2020
Image: Και φέτος η Ιεράπετρα γεμίζει την «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς»

Δείτε εδώ τον κατάλογο των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με την ίδια όμορφη ανθρωπιστική διάθεση απευθυνόμαστε σε σας για να υλοποιήσουμε μαζί την «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς». Μια δική σας πρωτοβουλία που αναβαθμίζει την πόλη μας σε πόλη αλληλεγγύης και ευαισθησίας. Οι καιροί το απαιτούν τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο τόπος μας θα αποδείξει πως δεν θα οδηγηθεί στην απάθεια και την αδιαφορία για τον συνάνθρωπο που οι καιροί μας επιβάλλουν. Η Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς είναι δικός μας θεσμός που καθιερώθηκε ώστε οι οικονομικά αδύνατοι του τόπου μας να γευτούν την αγάπη και την κοινωνική ευαισθησία όλων μας τις Αγίες Ήμερες των Χριστουγέννων.

Για τις εταιρείες και άλλες επιχειρήσεις που θα ήθελαν να είναι επώνυμοι χορηγοί της προσπάθειας αυτής, θα υπάρξει ειδικό ευχαριστήριο και προβολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή σας στην όμορφη αυτή ιδέα, σας παραθέτουμε κατάλογο των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες που θα ετοιμάσετε. (Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια οικογένεια θα διατεθεί):

1. 2 κιλά κρέας (υπάρχουν καταψύκτες για την φύλαξη έως την ημέρα της διανομής )

2. 2 κιλά ρύζι

3. 2 κιλά ζάχαρη

4. 1 κιλό φασόλια

5. 2 κιλά αλεύρι

6. 2 φακελάκια καφέ

7. 6 κουτιά γάλα εβαπορέ

8. 4 πακέτα μακαρόνια

9. Ένα παιχνίδι προαιρετικά (Η τοποθέτηση παιχνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά).

Η συγκέντρωση των αγαθών που θα περιλαμβάνει η τσάντα θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 23 Δεκεμβρίου (πλην Σαββάτου και Κυριακής) στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού κατά τις ώρες 10π.μ-12μ.μ και 6-8 μ.μ ή τηλεφωνήστε στο 28420 – 25466 αν επιθυμείτε και Εθελοντές μας θα έρχονται στον χώρο εργασίας σας για την παραλαβή.

φωτο αρχείου