Και φέτος η Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς από τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας

11:08 π.μ. - Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022
11:12 π.μ. - Δευ, 12/08/2022
Image: Και φέτος η Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς από τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ΠΕΡ. ΤΜΗΜΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ενημερώνει ότι φέτος η συγκέντρωση των αγαθών που θα περιλαμβάνει η Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 23 Δεκεμβρίου (πλην Σαββάτου και Κυριακής) στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού κατά τις ώρες 10:00-12:00 και 19:00-21:00 ή τηλεφωνήστε στο 28420 – 25466. Εάν επιθυμείτε, Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού να έρχονται στον χώρο εργασίας σας για την παραλαβή. Η διανομή θα ξεκινήσει την 19η Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Οικογένειες που πιθανόν να μην προλάβουμε να ενισχύσουμε, θα παραλάβουν την τσάντα τις επόμενες ημέρες.

Εμείς σαν Ερυθροσταυρίτες θα συντονίσουμε και θα βοηθήσουμε τον θεσμό που αγαπήσατε να υλοποιηθεί με τη δική σας προσφορά. Ας προσπαθήσουμε και φέτος για την επιτυχία του θεσμού της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να μην υπάρξουν στον τόπο μας άνθρωποι που θα στερηθούν τις μέρες των εορτών τα στοιχειώδη είδη διατροφής. Η επιτυχία θα προσφέρει πραγματική χαρά σε όλους: Σε εκείνους που την προσμένουν και σε εκείνους που την προσφέρουν.

Ευχόμαστε σε σας και την οικογένεια σας ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Οι Εθελόντριες, οι Εθελοντές, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ