Και... πίνω μπύρες στο Cretan Beer Fest στο Μύρτος Ιεράπετρας 22 & 23 Ιουνίου!

9:49 π.μ. - Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
09:06 π.μ. - Πέμ, 20/49/2024
Image: Και... πίνω μπύρες στο Cretan Beer Fest στο Μύρτος Ιεράπετρας 22 & 23 Ιουνίου!

Ο Βαγγέλης Φραγκιαδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Μύρτου

Με αφορμή το Διήμερο Φεστιβάλ Μπύρας στις 22 και 23 Ιουνίου στο Μύρτος, ο κ. Βαγγέλης Φραγκιαδάκης, μίλησε στον Ηχώ 99,8.

Ο κ. Φραγκιαδάκης, πέρα από τις πληροφορίες που μας έδωσε για το φεστιβάλ μπύρας, μας ενημέρωσε και για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Μύρτος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύρτου, ο Τουριστικός Σύλλογος Επαγγελματιών και η Πολιτιστική Επιτροπή Μύρτου έχουν οργανώσει αρκετές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι. Θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο γλέντι του πολιτιστικού συλλόγου και το “I run Mirtos” στις 19 και 20 Ιουλίου. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ κιθάρας το οποίο θα γίνει στον Αγ. Αντώνιο. Στο ποτάμι θα γίνει συναυλία με τον Ψαρογιώργη και την Νίκη Ξυλούρη. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της ομάδας «Ο κόσμος γύρω μας» τόσο στο Μύρτος όσο και σε άλλες περιοχές της Ιεράπετρας.

1ο CRETAN BEER FESTIVAL ΣΤΟ ΜΥΡΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Κρήτη. Θάλασσα, ήλιος, παραλίες, βουνά, παράδοση, αντικριστό, φαράγγια, σαρίκι, ρακί, λάδι, ντομάτα, ξύγαλο, τυρί, χόρτα. Κάπου εκεί θα τελείωνε κανείς τη λίστα για το νησί μας, που προσφέρει αμέτρητες επιλογές για διακοπές, χαλάρωση, διασκέδαση και καλό φαγητό…

Ξεχνάμε κάτι; Σίγουρα ναι. Τι είναι αυτό; Η μπύρα! Ναι, ναι τη μπύρα.  

Ξανθιές, μελαχρινές, καστανές, κόκκινες, κεχριμπαρένιες, μαύρες, τα είδη είναι πολλά και για όλα τα γούστα. 

Οι μικροζυθοποιοί της Κρήτης έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι με μερικές από τις μπύρες τους να καταναλώνονται μετά μανίας και να προσδίδουν μια ακόμα επιλογή για τους επισκέπτες του νησιού από ολόκληρο τον κόσμο. 

Τουλάχιστον 15 ενεργές μικροζυθοποιίες παράγουν εξαιρετικό προϊόν, με τρέλα και μεράκι. Φέτος αρκετές από αυτές, δίνουν ραντεβού στο Μύρτος, στο μικρό χωριό του Δήμου Ιεράπετρας για να παρουσιάσουν την… πραμάτεια τους. 

Στις 22 και 23 Ιουνίου για δύο μέρες, στο Μύρτος στην κεντρική πλατεία του χωριού, χτυπάει η καρδιά της Κρητικής Μπύρας. 

Solo, Kasta, Cantia, Notos, Χάρμα, Χάος, Lafkas, Dedalos θα στήσουν τις κάνουλές τους, θα φέρουν τα μπουκάλια τους και μαζί με τον Τουριστικό Σύλλογο Επαγγελματιών Μύρτου, θα στήσουν ένα διήμερο γλέντι για την επίσημη αγαπημένη του καλοκαιριού, παρέα με τα συγκροτήματα Everdie και Boogie Busted με νότες ροκ, τζαζ, swing από την Ιεράπετρα και φυσικά με φαγητό. Το κυριότερο με… μπόλικη τρέλα.

Πρόκειται για το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για κρητική μπύρα που διοργανώνεται στην Κρήτη και που στόχο έχει να παρουσιάσει στους επισκέπτες την ποιότητα του προϊόντος που μέρα με την ημέρα κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους. 

Το φιλόξενο Μύρτος στη Νότια Κρήτη με την μεγάλη αμμώδη παραλία του σας περιμένει για Beerάκι και όχι μόνο… 

Διοργάνωση:

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΡΤΟΥ

Με την υποστήριξη: 

Δήμος Ιεράπετρας

Κοινότητα Μύρτου

Χορηγοί επικοινωνίας: 

www.planet-radio.gr  – Planet 90.6

www.latofm.gr – λατώ 103.3 fm

www.radiome.gr – 88,4 fm

Nova (Κατάστημα Ιεράπετρας)

hxonews