Και τρίτη μήνυση κατά Λιγνάδη για βιασμό

2:44 μ.μ. - Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
02:03 μ.μ. - Πέμ, 04/44/2021
Image: Και τρίτη μήνυση κατά Λιγνάδη για βιασμό

Και τρίτη μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό το 2018, κατατέθηκε στη Δικαιοσύνη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μηνυτής δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι Έλληνας και ήδη έχει αρχίσει η προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Ο μηνυτής καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό μέσα στο σπίτι του ηθοποιού - σκηνοθέτη σε χρόνο που το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί. Σημειώνεται πως σε βάρος του σκηνοθέτη, εκτός από τις μηνύσεις, υπάρχει και κατάθεση για βιασμό καθώς και μια ακόμη μηνυτήρια αναφορά για το ίδιο αδίκημα που αφορά ωστόσο σε πράξη που έχει παραγραφεί.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη, 12 ημέρες μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή και σχεδόν ένα μήνα μετά την παραίτησή του που ακολούθησε τις επίσημες καταγγελίες, πραγματοποίηθηκε έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη μετά από εντολή της ανακρίτριας.

Από την έναρξη της διερεύνησης της υπόθεσης, ερωτήματα είχε προκαλέσει το γεγονός ότι σε μια τέτοια σοβαρή υπόθεση με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων οι αστυνομικές αρχές δεν κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σκηνοθέτη, όταν σε πλήθος αντίστοιχων υποθέσεων η έρευνα διεξάγεται άμεσα προκειμένου να εντοπίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία.

tvxs.gr