Καλαϊτζάκης: Η απόφαση και το σκεπτικό του Δικαστηρίου για τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

10:41 π.μ. - Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020
10:05 π.μ. - Πέμ, 07/41/2020
Image: Καλαϊτζάκης: Η απόφαση και το σκεπτικό του Δικαστηρίου για τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Ποιοι ορίζονται στο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου

Για την απόφαση του Δικαστηρίου σχετικά με την αίτηση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Μπαλοθιάρη για ορισμό προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας μετά τις παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. μετά τις εκλογές που είχαν πραγματοποιηθεί στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο Δικηγόρος κ. Μάνος Καλαϊτζάκης.

Όπως ανέφερε έλαβε και επίσημα την απόφαση που ουσιαστικά δέχεται την αίτηση του κ. Μπαλοθιάρη, τον οποίο και εκπροσωπούσε, και απορρίπτει στο σύνολό της τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Πρόκειται για μια απόφαση που μας ικανοποιεί πλήρως αν θυμηθεί μάλιστα κανείς την αντιδικία που υπήρχε για το ποιες διατάξεις έπρεπε να εφαρμοστούν. Έρχεται η απόφαση να απαντήσει στις αιτιάσεις της άλλης πλευράς ότι ισχύει και εφαρμόζεται ο νόμος που αφορά τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ο 1361/ 83, απαντά στο ότι ισχύει η διάταξη του καταστατικού σχετικά με την απαρτία, απαντά στην άλλη πλευρά αν ο κ. Μπαλοθιάρης είχε έννομο συμφέρον και εάν νομιμοποιόταν να κάνει την αίτηση κ.α. Είναι μια απόφαση λοιπόν που μας ικανοποιεί πλήρως, τονίζει.

Προσθέτει οτ στο προσωρινό Δ.Σ. ορίζονται οι Τσικαλουδάκη, Χριστάκης, Μιχελαράκης, Μαχαιράς που ήταν τα 4 άτομα που είχαν παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο και προστίθενται οι Αγγελάκης, Μαλαθράκης, Ζαχαριαδάκης, με επιλαχόντες τους Παπαχατζάκης ,Ταμπάκης, Κολλιοραδάκης, Πατεράκης.

Εν συνεχεία θα γίνουν Γενική Συνέλευση και εκλογές εντός 4 μηνών για να προκύψει το νέο συμβούλιο. Ως τότε το προσωρινό Δ.Σ. θα μπορεί να εκπροσωπεί τον Σύλλογο.