Καλαντζάκης: «Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας για τον ημιμαραθώνιο Coast to Coast»

9:11 π.μ. - Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023
09:03 π.μ. - Τρί, 28/11/2023
Image: Καλαντζάκης: «Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας για τον ημιμαραθώνιο Coast to Coast»

Οι αυξημένες φετινές συμμετοχές αποδεικνύουν ότι οι πολίτες έχουν «αγκαλιάσει» πλέον αυτόν τον αθλητικό θεσμό

Με μεγάλη συμμετοχή και παρουσία πλήθους θεατών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας και σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και την Περιφέρεια Κρήτης ο ημιμαραθώνιος COAST TO COAST. Ένας αγώνας που ήταν αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Με αφετηρία την παραλία της Παχειάς Άμμου και τερματισμό την Πλατεία της Ιεράπετρας περιλάμβανε έναν Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21.100 μέτρων, Αγώνα 10000 μέτρων, Αγώνα 5.000 μέτρων και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μετά τον πέρας των αγώνων και τη βράβευση των νικητών δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, κ. Σπύρο Τσιφετάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας για την εξαιρετική διοργάνωση, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν.

Οι αυξημένες φετινές συμμετοχές αποδεικνύουν αφενός την τάση στροφής προς την άθληση και αφετέρου ότι οι πολίτες έχουν «αγκαλιάσει» πλέον αυτόν τον αθλητικό θεσμό.

Ο υγιής αθλητισμός αποτελεί μέρος του πολιτισμού μας, εξευγενίζει το σώμα και το πνεύμα και εμείς ως Δημοτική Αρχή έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζουμε όχι μόνο τον επαγγελματικό, αλλά και τον ερασιτεχνικό και τον μαζικό αθλητισμό.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια και την ακούραστη παρουσία τους σε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι και αποτελούν την ψυχή αυτού του είδους των διοργανώσεων».