Καλαντζάκης: Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου

7:41 π.μ. - Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016
07:11 π.μ. - Τετ, 23/41/2016
Image: Καλαντζάκης: Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στον πρόεδρο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβούλιου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του νέου Δ.Σ.« Σας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.
 
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που καλείστε να υπηρετήσετε σε μια εποχή με αρκετές απαιτήσεις για τη βιώσιμη πρόοδο και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.
 
Η πολυετής σας σταδιοδρομία στον αγροτικό χώρο, οι γνώσεις σας και το αμέριστο ενδιαφέρον σας για την υποστήριξη των αγροτών και την προαγωγή των συμφερόντων τους είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα σε μια περιοχή που επενδύει στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες και τον αγροτικό τομέα.
 
Με διάθεση εποικοδομητικής και γόνιμης συνεργασίας για την υποστήριξη ενός κομβικού κλάδου για την Ιεράπετρα και τους ανθρώπους της, σας καταθέτω τη διάθεσή μας να στηρίξουμε το έργο σας και σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία» αναφέρει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.