Κάλεσμα Ντισπυράκη όλοι οι φορείς της Κρήτης να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο

10:09 π.μ. - Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017
10:02 π.μ. - Δευ, 13/09/2017
Image: Κάλεσμα  Ντισπυράκη  όλοι οι  φορείς της Κρήτης να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο

Η Κρήτη είναι ενωμένη και ετοιμάζεται για ένα βροντερό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου

Αυτό δηλώνει στον ΗΧΩ ο επικεφαλής της Επιτροπής αγροτών του νησιού όπως αυτή προέκυψε από προηγούμενη παγκρήτια συνάντηση. Την Κυριακή 12/2 το παγκρήτιο συντονιστικό όργανο των αγροτών συνεδρίασε εκ νέου και  αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις με απόβαση στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2017 δίνοντας έμφαση στον αγώνα τους και στις διεκδικήσεις  τους  , στο ασφαλιστικό και το φορολογικό καθεστώς του κλάδου.
Δεν θα ανεχτούμε άλλο  να μας κοροϊδεύουν και να παίρνουν δυσβάσταχτα μέτρα για τον πρωτογενή τομέα.  Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι αγροτοσυνδικαλιστές θα κάνουν επισκέψεις  σε όλη  την Κρήτη ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να ενώσουμε ακόμη περισσότερος τις δυνάμεις μας ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση.
Θέλουμε  από  τους φορείς  του νησιού να σταθούν κοντά στον αγώνα των αγροτών ,  οι Δήμοι να πάρουν αποφάσεις για   να  παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και οι εμπορικοί σύλλογοι για να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους  . 
Επιπλέον γίνεται προσπάθεια ώστε το κόστος μετακίνησης να είναι το λιγότερο δυνατό ώστε όσοι περισσότεροι αγρότες μπορούν να μεταβούν στην Αθήνα τόνισε ο κ. Ντισπυράκης 
Είπε ακόμη ότι θα απευθύνουν κάλεσμα σε αγροτικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα για ένωση δυνάμεων και μάλιστα ορίστηκε για αυτό ένας εκπρόσωπος που θα έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.