Κάλεσμα Δημάρχου Ιεράπετρας προς τους πολίτες - Ας δώσουμε δυναμικά όλοι μαζί το παρών στην 4η AgroExpo

2:50 μ.μ. - Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021
02:09 μ.μ. - Πέμ, 16/50/2021
Image: Κάλεσμα Δημάρχου Ιεράπετρας προς τους πολίτες - Ας δώσουμε δυναμικά όλοι μαζί το παρών  στην 4η AgroExpo

Για τέταρτη φορά η AgroExpo διοργανώνεται στην Ιεράπετρα με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα

Για τέταρτη φορά η AgroExpo διοργανώνεται στην Ιεράπετρα με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα, τη προβολή και τη στήριξη της συνεργασίας των αγροτικών επιχειρήσεων.

Η θετικότατη ανταπόκριση κοινού και εκθετών από όλη την Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια, ώθησαν τον Δήμο Ιεράπετρας να στηρίξει τη διοργάνωση της Έκθεσης και φέτος, σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου και την Περιφέρεια Κρήτης δημιουργώντας μάλιστα ένα νέο, ανακαινισμένο χώρο, στο χώρο της πρώην ΑΓΡΕΞ.

Μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης αυτής της προσπάθειας προσκαλώ όλους τους Γεραπετρίτες, τους Λασιθιώτες και ιδιαίτερα τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης να συμμετέχουν και να ενισχύσουν έμπρακτα με την παρουσία τους την έκθεση, αποκομίζοντας οι ίδιοι πολλαπλά οφέλη και στηρίζοντας τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις της Κρήτης. Ας δώσουμε δυναμικά όλοι μαζί το παρών στην 4η AgroExpo Ιεράπετρα 2021, η οποία ανοίγει τις πύλες της στην Ιεράπετρα για τρεις ημέρες, από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Ραντεβού, όλοι μαζί εκεί όπου θα χτυπάει η «καρδιά» του πρωτογενούς τομέα.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας