Καμπανάκι για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του Λασιθίου

10:02 π.μ. - Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
10:02 π.μ. - Πέμ, 20/02/2020
Image: Καμπανάκι για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του Λασιθίου

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου στον Ηχώ 99,8

Την αναγκαιότητα ανανέωσης στόλου οχημάτων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λασιθίου. Επισημαίνοντας παράλληλα την αναγκαιότητα βελτιστοποίησης συντήρησης των υφιστάμενων οχημάτων, αφού, λόγω της παλαιότητάς τους (πολλά εξ αυτών άνω της 15ετίας) παρουσιάζουν πολλά μηχανικά προβλήματα, με αποτέλεσμα αυτά να αποτελούν όχι μόνο εμπόδιο στην εκπλήρωση της αποστολής μας αλλά και απειλή για τη σωματική ακεραιότητα και υγεία των συναδέλφων μας. Το πρόσφατο περιστατικό, όπου λόγω μηχανικής βλάβης περιπολικού οχήματος προκλήθηκε τραυματισμός (εγκαύματα) σε συνάδελφό τους, ήρθε να επιβεβαιώσει δυστυχώς αυτές τους τις επισημάνσεις και ανησυχίες.

Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Καρτσάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη ανανέωσης του στόλου της Αστυνομίας σε οχήματα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο περιστατικό που έγινε στον Άγιο Νικόλαο που έθεσε σε κίνδυνο την υγεία συναδέλφου τους.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν και άλλα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς του Λασιθίου όπως η έλλειψη προσωπικού, η ενίσχυση των υπηρεσιών σε εξοπλισμό, οχήματα, ρουχισμό κλπ τα οποία συνολικά θα πρέπει να εξεταστούν και να βρεθούν λύσεις.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Καρτσάκη: