Κανείς ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ δεν θα χάσει χρήματα που δούλεψε και δικαιούται

11:52 π.μ. - Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020
11:06 π.μ. - Παρ, 19/52/2020
Image: Κανείς ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ δεν θα χάσει χρήματα που δούλεψε και δικαιούται

Ψυχραιμία και υπομονή διακρίνει τους ανθρώπους του ΟΦΙ σε μια δύσκολη περίοδο όχι μόνο για την Λασιθιώτικη ομάδα αλλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα

Έχουν γίνει διάφορα που δεν αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της ομάδας το ήθος και την φιλοσοφία της, όπως η ιστορία με τις 8 προσφυγές παικτών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Καταρχήν έχει διαμορφώθηκε μια αρνητική ατμόσφαιρα από κάποιους με γεγονότα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι 8 παίκτες που έκαναν προσφυγή είχαν ειδοποιηθεί από τον κ. Χηνόπουλο ότι θα εξοφληθούν μέχρι τις 31 του μήνα.

Ο κορωνοϊος δημιούργησε πολλά προβλήματα σε ότι αφορά τις κινήσεις των εταιρειών ανά την Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και στον οργανισμό του ΟΦΙ. Δεν μπορούσαν να γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις μέσα στο διάστημα των μηνών που προηγήθηκαν. Και όμως προσωπικά ο πρόεδρος εγγυήθηκε σε όλους τους παίκτες ότι δεν θα χάσουν τα χρήματα τους και απλά τους ζήτησε ένα διάστημα μέχρι τέλη Ιουνίου ώστε να μπορέσει τους ξοφλήσει. Δυστυχώς για κάποιο ανεξήγητο λόγω οι ποδοσφαιριστές: Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Στράτος Χιντζίδης, Βασίλης Βογιατζής, Νίκος Κατσικοκέρης, Άγγελος Χαντί, Περικλής Μηνάς, Κέβι Χύσι και Νίκος Σκόνδρας έκαναν προσφυγή. Μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο σαιτ ειδησεογραφίας της FL γράφτηκαν πράγματα που προσβάλλουν τον ΟΦΙ και κυρίως τη νοημοσύνη του κόσμου. Διότι αναφέρεται στους παίκτες αυτούς και παραθέτει δικό του ρεπορτάζ για τοποθέτηση του Αναστασόπουλου ότι ο κ. Χηνόπουλος δεν σήκωνε το τηλέφωνο και δεν μπορούσαν να τον βρουν, ενώ οι συνεργάτες του ενημέρωναν ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Άλλη μια αυθαίρετη τοποθέτηση είναι ότι θα γίνουν και άλλες προσφυγές, ενώ τέλος αναφέρεται ότι οι παίκτες πληρώθηκαν έναντι του Ιανουαρίου αρχές Μαρτίου και μετά τίποτα. Υπήρχε γκρίνια, είχαν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές, αλλά συνέχισαν. Τέλος το συγκεκριμένο σάιτ κάνει ρεπορτάζ και στα ακριβείς χρήματα που ζητάνε οι ποδοσφαιριστές και μάλιστα με ποσά φουσκωμένα που δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση.

Σε όλα αυτά ο ΟΦΙ θα παλέψει για την αποκατάσταση και της αλήθειας αλλά και του ονόματος του, διότι πολλά από αυτά που ειπώθηκαν είναι ανυπόστατα. Η συνέχεια θα είναι έντονη και το νομικό επιτελείο του ΟΦΙ θα κινηθεί ανάλογα μέσα στο πλαίσιο του νόμου που του επιτρέπει να δικαιωθεί.

Τονίζεται κατηγορηματικά ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα χάσει τα χρήματα που ΔΟΥΛΕΨΕ και ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Παράλληλα να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι της ομάδας ότι συντέλεσαν πολλά και κυρίως αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο του κορωνοϊου για να υπάρξει όντως η καθυστέρηση στις πληρωμές και δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην βιωσιμότητα της ομάδας.

Όσο γι αυτό που γράφτηκε ότι ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και ότι είναι επισφαλείς ακόμα και η συμμετοχή στην FL ή SL2 ανάλογα με τις τελικές αποφάσεις, φυσικά και δεν ισχύει. Όταν θα έρθει η στιγμή για να οριστικοποιηθεί η κατηγορία, θα γίνουν δυναμικές κινήσεις, ο ΟΦΙ θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές αντάξιους της κατηγορίας που θα αγωνίζεται με σωστή διαχείριση χρημάτων όχι άσκοπες σπατάλες. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να έρθουν ποδοσφαιριστές από την Κρήτη αλλά και από όπου χρειάζεται ώστε το έμψυχο δυναμικό να είναι γεμάτο.

Τα παραπάνω όμως θα γίνουν ανάλογα με την έκθεση του προπονητή, θέμα που παραμένει ανοιχτό. Οι συζητήσεις με τον Τιμόθεο Καβακά δεν έχουν καταλήξει κάπου. Και την Δευτέρα δεν είχαμε κάποια εξέλιξη αλλά ο κ. Χηνόπουλος συνεχίζει να κυνηγάει το θέμα. Πρόθεση των «ασπρόμαυρων» είναι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες με τον Θεσσαλονικό τεχνικό.

Η θετική κατάληψη ίσως να θεωρείται λιγότερο πιθανή και εάν δεν ευδοκιμήσει τότε θα στραφούν στην πρόσληψη νέου τεχνικού που σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και είναι σωστά ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι πρώτος στην λίστα, αλλά όχι κλεισμένος, όσο εκκρεμεί το θέμα με τον Καβακά».

Άρθρο του δημοσιογράφου και μέλους του Δ.Σ. του Αθανάσιος Κυριάκος Μπέρκοβιτς Ιωαννίδης

ofi1970.gr