Κανονικά η πρεμιέρα για την παράσταση Έγκλημα και Τιμωρία στην Ιεράπετρα την Παρασκευή

12:06 μ.μ. - Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020
12:11 μ.μ. - Πέμ, 05/06/2020
Image: Κανονικά η πρεμιέρα για την παράσταση  Έγκλημα και Τιμωρία στην Ιεράπετρα την Παρασκευή

Αναβάλλονται οι άλλες δυο παραστάσεις λόγω του ολικού lockdown

Πρεμιέρα αύριο Παρασκευή στην Ιεράπετρα για την παράσταση Έγκλημα και Τιμωρία σε σκηνοθεσία Πόπης Δασκαλάκη. Η σκηνοθέτιδα μίλησε στον Ηχώ 99,8 λίγο πριν την ανακοίνωση των μέτρων που θέτουν τη χώρα σε ολικό lock down. Διευκρίνισε ότι η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά ωστόσο θα ακυρωθούν οι λοιπές δυοπογραμματσιμένες παραστάσεις. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους από το κιόσκι στην κεντρική πλατεία της πόλης που θα είναι ανοιχτό σήμερα Πέμπτη το απόγευμα και αύριο το πρωί. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τις επόμενες παρατάσεις που αναγκαστικά αναβάλλονται θα μπορούν να λάβουν τα χρήματά τους πίσω. Οι θέσεις πάντως ισχύουν για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση στις νέες ημερομηνίες που θα οριστούν όταν λήξουν τα μέτρα

Η κα Δασκαλάκη στάθηκε στη συνέχεια στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε ώστε να ανέβει η παράσταση , στη σύμπνοια και τη συνεργασία όλων των συντελεστών που ένωσαν δυνάμεις και είναι έτοιμοι με περηφάνια να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα μιας δύσκολης προσπάθειας που έγινε με όρεξη και μεράκι. Μια παράσταση που έχει κληθεί να παρουσιαστεί και σε άλλες περιοχές της χώρας και σε χώρες του εξωτερικού και εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα.

Τόνισε τέλος ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται γιατί εκείνο π ου προέχει είναι η υγεία.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου:

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα είναι αδύνατον να γίνουν οι παραστάσεις του έργου : Έγκλημα και Τιμωρία που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Οι φίλοι μας που έχουν κόψει εισιτήρια για αυτές τις δύο μέρες μπορούν να ανταλλάζουν το εισιτήριό τους με το αντίτιμο στο κιόσκι μας στην κεντρική πλατεία ,σήμερα και αύριο ,από τις 10 το πρωί ως τις 14.00 και το απόγευμα από τις 17.00 ωςκαι τις 19.00.

Όσοι επιθυμούν να κρατήσουν το εισιτήριο για μία από τις επόμενες παραστάσεις μπορούν να το κρατήσουν. Ευχόμαστε το καλύτερο για όλους μας και πρωτίστως για την πατρίδα μας.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Σοφία Ι.Κονταξάκη

Η Γ.Γραμματέας

Ελένη Χ. Βαρτάνη