Κανονικά η αποκομιδή απορριμμάτων στην Ιεράπετρα από Δευτέρα κλιμάκωση κινητοποιήσεων

10:04 π.μ. - Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
10:06 π.μ. - Παρ, 23/04/2017
Image: Κανονικά η αποκομιδή απορριμμάτων  στην Ιεράπετρα  από Δευτέρα κλιμάκωση κινητοποιήσεων

Κατάληψη σήμερα στο μηχανοστάσιο Σητείας από το σύλλογο ΟΤΑ

 
Σε κατάληψη στο μηχανοστάσιο της Σητείας  προχώρησε ο  σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Λασιθίου .  Στην Ιεράπετρα έγινε σήμερα  η αποκομιδή των απορριμμάτων ξεκίνησε και οι  εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από τη Δευτέρα. Ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Φραγκούλης ο οποίος βρίσκεται στη Σητεία  μίλησε στον ΗΧΩ fm 99,8 για τα αιτήματα και το μέλλον των κινητοποιήσεων .
Τόνισε οτι η κυβέρνηση θα πρέπει  να πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις  απέναντι στο θέμα , οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες θέσεις και με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί  είναι σαν να τους έχουν ομηρους  και  δεν ξέρουν εάν θα συνεχιστεί η σύμβασή τους, εάν θα πληρωθούν. Ακούγεται ότι θα γίνουν προσλήψεις,  ότι θα παραταθούν όλες οι συμβάσεις μέχρι στις 31/12/2017, όμως τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο
Από την ΠΟΕ ΟΤΑ αποφασίστηκε, η συνέχιση των καταλήψεων των αμαξοστασίων των δήμων και των ΧΥΤΑ όλης τη χώρας, τουλάχιστον έως και την επόμενη Πέμπτη, η αποχή από τα καθήκοντα των εργαζομένων το προσεχές Σαββατοκύριακο, στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 του μηνός με την πραγματοποίηση μεγάλων συλλαλητηρίων στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
 


Ακολουθεί συνέντευξη Α. Φραγκούλη: