Καταγγελία από ΕΠΚΚ σε τράπεζα για καταστρατήγηση των διατάξεων του ν.Κατσέλη | Συνέντευξη Μελάκης

5:03 μ.μ. - Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015
05:12 μ.μ. - Τρί, 15/03/2015
Image: Καταγγελία από ΕΠΚΚ σε τράπεζα για καταστρατήγηση των διατάξεων του ν.Κατσέλη | Συνέντευξη Μελάκης

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καταγγέλλει Τράπεζα, για καταστρατήγηση των διατάξεων του ν.Κατσέλη, και ζητά με επιστολή της ,την άμεση παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου- Καταναλωτή κ. Αντώνη Παπαδεράκη.

Συγκεκριμένα στην επιστολή της αναφέρει:
 
"Κύριοι, Η Ένωσή μας, αυτον τον καιρό δέχεται, βροχή καταγγελιών, από δανειολήπτες της περιοχής της Ιεράπετρας, ότι ενώ έχουν ενταχθεί στον ν.3869/2010, τους έχει γίνει δέσμευση του λογαριασμού από την Τράπεζα ... σε κατατειθεμένα χρήματα από εμπόρους που τους έχουν πουλήσει τα προϊόντα τους, με συνέπεια οι εν λόγω παραγωγοί, να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αφενός της καθημερινότητας του νοικοκυριού τους , αφετέρου στην κάλυψη υποχρεώσεων προς τρίτους , προμηθευτές υλικών και μέσων παραγωγής.
 
Έπειτα από τα παραπάνω κ.Γενικέ, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας"
Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, απευθυνόμενοι προς τα μέλη της (δανειολήπτες), ενταγμένους στο ν.Κατσέλη ,εφιστά την προσοχή ,προς τις προσκλήσεις και προκλήσεις των Τραπεζών , είτε μέσω τηλεφωνημάτων ή σημειωμάτων , αλλά και καταχρηστικών ενεργειών, θα πρέπει να υπάρχει άμεση ενημέρωση της ΄Ενωσης.
 
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Συνέντευξη