KEEP THE SPIRIT ALIVE 2016 - Συνέντευξη του Β. Πλεξουσάκη

9:45 π.μ. - Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016
09:07 π.μ. - Παρ, 29/45/2016
Image: KEEP THE SPIRIT ALIVE 2016 - Συνέντευξη του Β. Πλεξουσάκη

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κουβάκη

KEEP THE SPIRIT ALIVE 2016
Memorial Benefit 4 George Kouvakis
“Keep The Spirit Alive ”, ένα φεστιβάλ , αφιερωμένο στην ζωντανή μνήμη του αγαπημένου μας φίλου Γιώργου Κουβάκη .
 
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, δίνουμε ραντεβού όλοι εμείς ,η οικογένεια και οι φίλοι του Γιώργου Κουβάκη και οργανώνουμε ξανά την δική μας γιορτή της μουσικής ,που πάντα θα εμπνέεται από την αφιλοκερδή προσφορά , την ελευθερία έκφρασης , την αγάπη , την καλλιτεχνική δημιουργία και τη συνεχή αναζήτηση καινούργιων ερεθισμάτων στην τέχνη, όλα όσα δηλαδή πρέσβευε ο Γιώργος μας και έκανε πράξη στην καθημερινότητά του. .
 
Χάρη στην θερμή ανταπόκριση κάθε χρόνο όλων των φίλων, των εθελοντών και των χορηγών της τοπικής κοινωνίας της Ιεράπετρας και όχι μόνο, η φλόγα του "KEEP THE SPIRIT ALIVE" παραμένει αναμμένη στον απομακρυσμένο γεωγραφικά και πολιτιστικά νότο.
Σας προσκαλούμε ,λοιπόν, και φέτος, στην δική μας γιορτή για το Γιώργο, η οποία κρατά για τέταρτη χρονιά το πνεύμα ζωντανό!
 
Για το 2016,τα group της ελληνικής μουσικής σκηνής που συμμετέχουν (αφιλοκερδώς) είναι : THE CALLAS , SUGAHSPANK! & THE SWINGSHOES και οι CRUEL ANAGRAMS..
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
Στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης 9:00
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
 
Απαραίτητη υπενθύμιση: Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο φεστιβάλ, σε κάθε επίπεδο, προσφέρουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Για οποιον θελει να προμηθευτει μπλουζακια πριν το φεστιβαλ,μπορει να τα βρει στο cafe Απεριττον- cafe adams- Hairworks