Κι άλλη φυτεία στην Ιεράπετρα εντόπισαν οι αστυνομικοί

6:51 μ.μ. - Κυριακή, 6 Μαΐου 2018
06:05 μ.μ. - Κυρ, 06/51/2018
Image: Κι άλλη φυτεία στην Ιεράπετρα εντόπισαν οι αστυνομικοί

Αναζητούνται οι καλλιεργητές

Εντοπίστηκε, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας  φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια επτακόσια τέσσερα  δενδρύλλια ενώ αναζητούνται οι καλλιεργητές. 
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στη συγκεκριμένη περιοχή. 

 
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού και του Τμήματος Ασφαλείας  Ιεράπετρας. 

 
Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε  ειδικά διαμορφωμένο  χώρο, να καλλιεργούνται επιμελώς χίλια επτακόσια τέσσερα (1.704)  δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
 
Επιπλέον κατασχέθηκαν διάφορα είδη που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια της φυτείας.  
Η προανάκριση, σύμφωνα με το ekriti.gr,  διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.