Κηδεύτηκε ο 36χρονος Γιώργος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Κριτσά

10:09 π.μ. - Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
10:04 π.μ. - Σάβ, 14/09/2018
Image: Κηδεύτηκε ο 36χρονος Γιώργος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Κριτσά

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν το απόγευμα της Παρασκευής στην τελευταία του κατοικία τον 36χρονο Γιώργο Κουρίνο, που αφορμή να χάσει τη ζωή του στάθηκε ένα τροχαίο

Στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Κρούστα, συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο, που μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Βενιζέλειο, νοσοκομείο έχασε τη μάχη για τη ζωή.
 
Ο άτυχος 36χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο στα μέσα Μαρτίου στην περιοχή της Κριτσάς Λασιθίου και είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, ο δικυκλιστής κατέληξε.

 
Απαρηγόρητη η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συγγενείς του από την τραγική αυτή κατάληξη, αφού αρχικά η κατάσταση της υγείας του άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας στους γιατρούς, ωστόσο μια επιπλοκή που ακολούθησε, οδήγησε στην επιδείνωση της κατάστασής του.

 
Το χρονικό
 
Ο μοτοσικλετιστής ξημερώματα της 14ης Μαρτίου, κινείτο στο δρόμο Κριτσάς - Λακωνίων όταν για άγνωστη αιτία η μηχανή του εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε ελιά.
 
Ο 36χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με κατευθείαν εισαγωγή στη ΜΕΘ όπου και ξημερώματα κατέληξε.
 
 
neakriti.gr