Κινδύνεψε εργαζόμενος στην καθαριότητα στον Δήμο Ιεράπετρας από ξύλα σε κάδο

9:09 π.μ. - Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
09:05 π.μ. - Πέμ, 14/09/2020
Image: Κινδύνεψε εργαζόμενος στην καθαριότητα στον Δήμο Ιεράπετρας από ξύλα σε κάδο

Προσοχή δεν πετάμε ογκώδη αντικείμενα στους κάδους απορριμμάτων τονίζει η αντιδήμαρχος Μ. Ρουμελιωτάκη στον Ηχώ 99,8

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας κα Μαρία Ρουμελιωτάκη σε συνέντευξή της στον Ηχώ 99,8 κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι απορρίμματα πετούν στους κάδους. Όπως είπε αυτές της ημέρες κινδύνεψε εργαζόμενος της υπηρεσίας όταν κατά την αποκομιδή από τους κάδους πετάχτηκαν ξύλα – καδρόνια και παραλίγο, εκείνος, να τραυματιστεί σοβαρά.

Σε άλλη περίπτωση πολίτες πήγαν στην παραλία ήπιαν αλκοόλ και άφησαν τα μπουκάλια της μπύρας , κάποια ήταν και σπασμένα , στην αμμουδιά με τους όποιους κινδύνους για τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους που έπρεπε να καθαρίσουν.

Μια άλλη περίπτωση αφορούσε στην εναπόθεση ψόφιου ζώου δίπλα σε κάδο

Παρά τις συστάσεις και τις ενημερώσεις κάποιοι δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι θα πρέπει να προσέχουμε τι σκουπίδια πετάμε στους κάδους. Δένουμε τις σακούλες των σκουπιδιών, δεν πετάμε ογκώδη αντικείμενα στους κάδους και σε κάθε περίπτωση εάν κάποιος έχει οποιαδήποτε απορία μπορεί να επικοινωνεί με την υπηρεσία 2842340410 ώστε να λαμβάνει οδηγίες τόνισε η κα Ρουμελιωτάκη καλώντας τους πολίτες να μην αδιαφορούν στις συστάσεις.