Κοντά στην υποψηφιότητα Κουράκη για Περιφέρεια Κρήτης ο ΣΥΡΙΖΑ!

1:04 μ.μ. - Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023
01:07 μ.μ. - Τετ, 12/04/2023
Image: Κοντά στην υποψηφιότητα Κουράκη για Περιφέρεια Κρήτης ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τα τηλέφωνα έχουν "πάρει φωτιά"...

Όλο και πιο κοντά στην υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κρήτης είναι ο Γιάννης Κουράκης με χρίσμα ΣΥΡΙΖΑ!

Οι διεργασίες σε ανώτατο επίπεδο, και με καθοριστική την παρέμβαση του βουλευτή Ηρακλείου του κόμματος Χάρη Μαμουλάκη, βρίσκονται όπως μαθαίνουμε, σε καλό δρόμο κι όπως όλα δείχνουν στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος θα ανακοινωθεί το… προξενιό και θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και σε τοπικό επίπεδο και φαίνεται να συνδέονται και με την απόφαση του Γιάννη Κουράκη να μην είναι ξανά υποψήφιος για το δήμο Ηρακλείου, αφήνοντας ορθάνοιχτο όμως το ενδεχόμενο να παραμείνει στη δημόσια σφαίρα αφού και στην προσωπική του ανακοίνωση έκανε λόγο πως παραμένει ενεργός πολίτης!

Την ίδια ώρα όμως, φαίνεται να είναι μια απόφαση που δεν περνά και ιδιαίτερα εύκολα στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται πως ετοιμάζονται ανακοινώσεις από κορυφαία τοπικά στελέχη του κόμματος που θα εκφράζουν την αντίθεση τους σε αυτή την επιλογή.

Είναι χαρακτηριστικό πως η χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο τάχθηκε υπέρ της στήριξης στον Σταύρο Αρναουτάκη, με ότι αυτό σημαίνει και για τις υπόλοιπες οργανώσεις στην Κρήτη !

cretalive.gr