Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δήμο Ιεράπετρας

11:37 π.μ. - Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019
11:08 π.μ. - Πέμ, 01/37/2019
Image: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δήμο Ιεράπετρας

Πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κ.κ. Κυρίλλου

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το προσωπικό του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας, κ.κ. Κυρίλλου.
 
Στην εκδήλωση όπου ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας, Δημοτικοί  Σύμβουλοι, ιερείς, ο πρόεδρος τον εργαζόμενων κ. Ανδρέας Φραγκούλης, διευθυντές προϊστάμενοι και υπάλληλοι του Δήμου ο Δήμαρχος απηύθυνε τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό για την καθημερινή συνεργασία και την δουλειά τους.
 
Ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τη συνεισφορά σας στην πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Στα τέσσερα αυτά χρόνια μαζί θεμελιώσαμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών και την συνεχή δρομολόγηση και υλοποίηση έργων που σηματοδοτούν την πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας.
Ευχαριστώ το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο για τη συνεχή συνεργασία μας σε θέματα που αφορούν το Δήμο.
Με ακόμα περισσότερη δυναμική και πολλές ακόμα νέες προσδοκίες για την Ιεράπετρα προχωράμε μαζί και τη νέα χρονιά επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο για τον τόπο μας. 
 
Καλή Χρονιά σε εσάς και στις οικογένειές σας».