Κοπή της Βασιλόπιτας στον Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας

10:03 π.μ. - Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019
10:01 π.μ. - Τετ, 30/03/2019
Image: Κοπή της Βασιλόπιτας στον Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το μεσημέρι στα γραφεία του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου το μεσημέρι στα γραφεία του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, παρουσία του Προέδρου κ. Εμμ. Παπαδάκη, των μελών του Δ.Σ., καθώς και των εργαζομένων του Οργανισμού.

 
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. για την επανεκλογή τους και ευχήθηκε εγκάρδια στη διοίκηση και στους εργαζομένους ευλογημένη και καρποφόρα χρόνια, καλή συνεργασία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελεί ο Τ.Ο.Ε.Β. για τη συνετή διαχείριση των υδάτων, του πολύτιμου αυτού και θείου αγαθού. Όπως σημείωσε, φέτος ο Θεός ευλόγησε με πολλές βροχοπτώσεις και τον τόπο μας, που εμπλούτισαν τον υπόγειο υδροφορέα και το φράγμα των Μπραμιανών ενισχύεται καθημερινά με μεγάλες ποσότητες νερού γιαυτό θα πρέπει να ευχαριστούμε και να δοξολογούμε τον Θεό, που δεν μας εγκατέλειψε.
 
Ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο που ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, ενώ στην συζήτηση που ακολούθησε τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και τα έργα που προγραμματίζει ο Οργανισμός κατά το νέο έτος.