Κοριτσάκι έγραψε σε έκθεση στο σχολείο ότι τη βίαζε ο νονός της

3:55 μ.μ. - Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016
03:12 μ.μ. - Πέμ, 15/55/2016
Image: Κοριτσάκι έγραψε σε έκθεση στο σχολείο ότι τη βίαζε ο νονός της

Το χρονικό της υπόθεσης

Ιδιαίτερη αίσθηση κάνει μια υπόθεση στη Λάρισα, η οποία έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
 
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η υπόθεση έχει εκκίνηση πέντε χρόνια πίσω, στο 2011, όταν το ένα ζευγάρι το οποίο έχει δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν ο νονός του ενός παιδιού τους.
 
Ο νονός κατήγγειλε ωστόσο πως το επίμαχο διάστημα διαπιστώθηκε πως η μητέρα της ανήλικης και κουμπάρα του, είχε κλέψει την επιχείρηση αλλά ο ίδιος φρόντισε να την απομακρύνει διακριτικά από την εργασία, χωρίς να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και λόγω της συγγένειάς του με την οικογένεια. Όπως φαίνεται αυτή ήταν η ενέργεια που έφερε στην κόντρα και τις δύο οικογένειες.
 
Τρία χρόνια αργότερα η μικρή κόρη σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, έγραψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το νονό της ενώ όταν ο δάσκαλος διάβασε την έκθεση εξεπλάγη από το περιεχόμενό της και αμέσως ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ενώ αυτός με την σειρά του διέταξε προανάκριση.
 
Ο νονός απάντησε με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμιση, εκβιασμό και απόπειρα απάτης. Οσον αφορά την δικαστική οδό, έχει περατωθεί η κύρια ανάκριση και ο νονός κρίθηκε μη προφυλακιστέος.
 
Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού τονίζει πως σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη- βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο κλειδί και θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση. 
 
 
 
Πηγή
 
iefimerida.gr