Κορωνοϊός : 31 νέα κρούσματα – Στα 495 τα συνολικά

5:07 μ.μ. - Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020
05:03 μ.μ. - Παρ, 20/07/2020
Image: Κορωνοϊός : 31 νέα κρούσματα – Στα 495 τα συνολικά

Στην καθιερωμένη επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει και τη χώρα μας κάνει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολογός Σωτήρης Τσιόδρας

Στην καθιερωμένη επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει και τη χώρα μας κάνει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολογός Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ οι θάνατοι στη χώρα έχουν αυξηθεί σε οκτώ και συνεχώς ενεργοποιούνται νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊου.

Στην καθιερωμένη επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού που πλήττει και τη χώρα μας κάνει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολογός Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ οι θάνατοι στη χώρα έχουν αυξηθεί σε οκτώ.

Τα επικίνδυνα ορφανά κρούσματα ανέρχονται πλέον σε 84.

Με αρκετούς δυστυχώς πολίτες να δείχνουν ότι δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης, συνεχώς ενεργοποιούνται νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κοροναϊού. Στο πλαίσιο αυτό με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Δείτε εδώ ζωντανά την ενημέρωση

in.gr