Κουμπαράδες αλληλεγγύης στην Ιεράπετρα για συμπολίτισσά μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας από τον σύλλογο "Ιστό"

12:47 μ.μ. - Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024
12:03 μ.μ. - Πέμ, 14/47/2024
Image: Κουμπαράδες αλληλεγγύης στην Ιεράπετρα για συμπολίτισσά μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας από τον σύλλογο "Ιστό"

Η Ιωάννα Νταντή, πρόεδρος του συλλόγου, μίλησε στον Ηχώ 99,8 - Που θα βρείτε τους κουμπαράδες

Η κ. Ιωάννα Νταντή, νέα πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Οικονομίας "ΙΣΤΟΣ" μίλησε στον Ηχώ 99,8 με αφορμή την τελευταία δράση ανθρωπιστικού χαρακτήρα του συλλόγου, το πρόσφατο χριστουγεννιάτικο παζάρι με λαχειοφόρο που συνεχίζεται ακόμη και έχει στόχο να ενισχύσει μια συμπολίτισσά μας που αντιμετωπίζει μία σοβαρή υγειονομική πρόκληση.

Η γυναίκα πάσχει από πνευμονική υπέρταση και αναμένει μεταμόσχευση πνεύμονα. Η οικογένειά της έχει πληγεί βαθιά από αυτήν την κατάσταση και χρειάζεται την υποστήριξή μας. Η κ. Νταντή μέσα από τον Ηχώ 99,8 κάνει κάλεσμα να ενισχύσουμε όλοι αυτήν την οικογένεια όσο μπορούμε. Με τη συμβολή των Γεραπετριτών, μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να βοηθήσουμε την κοπέλα να ξαναβρεί τη δύναμή της και να επανέλθει δυνατή και υγιής.

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες σε 15 καταστήματα της Ιεράπετρας για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία της. Κάθε μικρή συνεισφορά είναι πολύτιμη και θα συμβάλει στην ανάκαμψη της.

Τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί οι κουμπαράδες:

Στα γραφεία του Συλλόγου "ΙΣΤΟΣ" (Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη & Πέμπτη 11:00 - 20:00)

Τασούλα Βερίγου Ραφείο

SM Χανιωτάκης (έναντι παλιού ΚΤΕΛ)

Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, Ορφανουδάκης

Μπακάλικο - mini market Χαμηλάκης Γεώργιος (έναντι πάνω ΣΥΝΚΑ)

Φούρνος Κουγιουμτζάκης (έναντι πιάτσα ΤΑΞΙ)

Κατάστημα παιδικών ρούχων MICKY

Φωτοτυπίες ΣΕΡΕΜΕΤΗ

Κατάστημα υποδημάτων Καίτη Παπαδάκη

Απέριττον καφέ

Περίπτερο Κασωτάκη Κατερίνα (δίπλα στο ψητοπωλείο Special)

ΟΠΑΠ Βουζουνεράκης

Φαρμακείο Κυδωνάκης Μιχάλης

Λογιστικό γραφείο Θεοδωσάκης Μανώλης

Γεωργικά εφόδια Σεβαστή Αντωνού

Porto Kanaki Παχειά Άμμος

Τέλος, η κ. Νταντή ευχαρίστησε εκ των προτέρων την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας για την ανταπόκριση και τη στήριξή για άλλη μια φορά στην προσπάθεια του συλλόγου να βοηθήσει άλλον ένα συνάνθρωπο μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 694 789 4562  

Λίγα λόγια για το ανθρωπιστικό έργο του "ΙΣΤΟΥ"

Το 2011, μια ομάδα πολιτών της Ιεράπετρας αποφάσισε να αντιμετωπίσει την κρίση με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης όπως το Καερέτι, χαριστικό παζάρι και άλλα. Η ανάγκη για συλλογική δράση αντιμετώπισης της αυξανόμενης κρίσης οδήγησε στη δημιουργία του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Οικονομίας "ΙΣΤΟΣ" στις 5 Νοεμβρίου 2012.

Ο Σύλλογος "ΙΣΤΟΣ" ανέλαβε την αποστολή να προωθήσει δράσεις που εξυπηρετούν το συλλογικό όφελος και την αλληλεγγύη στην τοπική κοινότητα. Έχοντας ως κύριο στόχο την ενίσχυση των ανθρώπων σε ανάγκη και την προαγωγή της κοινωνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο "ΙΣΤΟΣ" έχει προσφέρει βοήθεια σε πολλές οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.