Κρήτη: Από το καρναβάλι... στο νοσοκομείο δεκάδες άτομα

1:34 μ.μ. - Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019
01:12 μ.μ. - Τρί, 03/34/2019
Image: Κρήτη: Από το καρναβάλι... στο νοσοκομείο δεκάδες άτομα

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν, όμως για ακόμη μια χρονιά συνοδεύτηκαν από απρόοπτα με συνέπεια αρκετά άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, είτε μεθυσμένοι, είτε χτυπημένοι

Την περισσότερη ... κίνηση είχε όπως ήταν αναμενόμενο, είχε το καρναβάλι του Ρεθύμνου το οποίο συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου.
 
Σύμφωνα με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr το Σάββατο, μία ημέρα πριν το Καρναβάλι, 13 συνολικά άτομα; μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης.
 
Την Κυριακή, οπότε και βρισκόταν σε εξέλιξη το καρναβάλι, το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης, 27 άτομα εκ των οποίων τα δύο ήταν ηλικία 16 και 17 ετών.
 
Χθες Δευτέρα, τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας του αλκοόλ ωστόσο η κατάστασή τους δεν ενέπνεε ανησυχία και αποχώρησαν λίγο μετά. 
 
Σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, φέτος, τα περιστατικά μέθης σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν κάπως μειωμένα αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι καταγράφηκαν 40 περιστατικά. 
 
Σημαντικό ρόλο έπαιξε η σκηνή πρώτης διαλογής που στήθηκε στο Καρναβάλι και από την οποία εξυπηρετήθηκαν αρκετά άτομα.
 
 
ekriti.gr