Κρητικοί εφοριακοί πιάστηκαν στη Ρόδο με προσημειωμένα ευρώ

3:44 μ.μ. - Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
03:06 μ.μ. - Τρί, 27/44/2017
Image: Κρητικοί εφοριακοί πιάστηκαν στη Ρόδο με προσημειωμένα ευρώ

Την ώρα που γίνεται χαμός σε όλη τη χώρα με τα σκουπίδια και την ώρα που οι πολίτες «αναστενάζουν» στις εφορίες, δύο Κρητικοί εφοριακοί «πιάστηκαν» στη Ρόδο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια

Συγκεκριμένα, οι δύο Ηρακλειώτες εφοριακοί, έπειτα από εντολή της ΔΟΥ Ηρακλείου μετέβησαν στη Ρόδο, για ένα τετραήμερο έλεγχο. Οι δύο άνδρες έφυγαν την Παρασκευή και σήμερα θα επέστρεφαν στο Ηράκλειο.
 
Όμως, οι εφοριακοί συνελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα, του ύψους των 400 ευρώ, τα οποία τους δόθηκαν από επιχειρηματία rent a car της Ρόδου.
 
Είχε προηγηθεί συνεννόηση του επιχειρηματία με αξιωματικούς της αστυνομίας και η σύλληψή των Κρητικών εφοριακών έγινε λίγα λεπτά αργότερα.
 
Μάλιστα, κατά την έρευνα των αστυνομικών, ο καθένας είχε μαζί του από 2.500 ευρώ, με έκπληξη να προκαλεί το γεγονός για το που τα βρήκαν, καθότι η Υπηρεσία τους δικαιολογεί 60 ευρώ για τη διαμονή και 40 ευρώ για τροφή στον κάθε ένα, ημερησίως.
 
Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, καλούν τους επιχειρηματίες της Ρόδου να δώσουν πληροφορίες και στοιχεία στην περίπτωση που υπήρξε παρόμοιο περιστατικό με τους ελέγχους των εφοριακών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτές τις μέρες στο νησί της Ρόδου και τα υπόλοιπα νησιά του νομού.
 
Πηγή: neakriti.gr