Ξεκινά αύριο το 1ο Εργασιακό Μπάσκετ Ιεράπετρας

5:19 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016
05:02 μ.μ. - Παρ, 19/19/2016
Image: Ξεκινά αύριο το 1ο Εργασιακό Μπάσκετ Ιεράπετρας

Αντί εισιτηρίου, ρύζι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ξεκινά το 1ο εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ του Δήμου Ιεράπετρας, με ταυτόχρονη έναρξη τόσο των αγωνιστικών όσο και των κοινωνικών δράσεων το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016.
 
Συγκεκριμένα, στις 8.00 το βράδυ στο κλειστό Γυμναστήριο Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης» θα πραγματοποιηθεί το εναρκτήριο παιχνίδι του Πρώτου Εργασιακού Πρωταθλήματος με τις ομάδες Δήμος Ιεράπετρας και Αγρότες. Το πρώτο τζάμπολ θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.
 
Παράλληλα, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων των Τραπεζικών και των Εκπαιδευτικών.
 
Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που υλοποιούνται παράλληλα με το Εργασιακό Πρωτάθλημα και με στόχο την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το εισιτήριο των αγώνων του Σαββατοκύριακου καθορίστηκε σε ένα πακέτο ρύζι για κάθε ενήλικα, ενώ για τα παιδιά η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 
Όλοι οι αγώνες του Εργασιακού Πρωταθλήματος θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης».