Ξεκίνησε η ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας

8:34 π.μ. - Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018
08:01 π.μ. - Τρί, 02/34/2018
Image: Ξεκίνησε η ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας για την άψογη συνεργασία

Την τελετή θεμελίωσης του έβδομου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας πραγματοποίησε εχθές ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ.Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρου Αρναουτάκη, της Αντιπεριφερειάρχη κ.Πελαγίας Πετράκη, Περιφερειακών Συμβούλων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.
 
Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου, τους συνεργάτες του, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον Περιφερειάρχη για την άψογη συνεργασία, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων στο Δήμο Ιεράπετρας.
 
Το συγκεκριμένο έργο που αφορά στην ανέγερση του 7ου Νηπιαγωγείου, μελετήθηκε, εντάχθηκε και δημοπρατήθηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή και υλοποιείται από τη χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού προγράμματος «Κρήτη 2014-2020» της Περιφέρειας Κρήτης.


 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:
 
«Η θεμελίωση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας αποτελεί ένα σπουδαίο κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο καθώς δίνει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των μαθητών του Δήμου μας. 
 
Το 7ο νηπιαγωγείο είναι μόνο η αρχή, καθώς ακολουθεί η δημοπράτηση και άλλων έργων που αφορούν στην ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας, τα οποία ευελπιστώ ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ώστε να παραδοθούν άμεσα στους δημότες μας.
 
Είμαι σίγουρος ότι το νέο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας θα αποτελέσει έναν φιλόξενο διδακτικό χώρο που θα χαρίσει γνώση και πολύτιμες εμπειρίες μάθησης σε μικρούς μαθητές.»