Ξενικά η αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού στις οδούς Κύπρου και Μεταξάκη

8:53 π.μ. - Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017
08:11 π.μ. - Πέμ, 30/53/2017
Image: Ξενικά η αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού στις οδούς Κύπρου και Μεταξάκη

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και η εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας

Τη σύμβαση για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αφορά στη αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού στις οδούς Κύπρου και Μεταξάκη υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και η εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας.
 
 
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού 25.135,15 ευρώ που η υλοποίηση του αναμένεται να λύσει σημαντικά προβλήματα που υπήρχαν λόγω της μέχρι σήμερα απουσίας δημοτικού φωτισμού στις κεντρικές αυτές οδούς μετά την υπογειοποίηση των δικτύων που είχε πραγματοποιηθεί σε παρελθόντα χρόνο.
 
Το έργο προβλέπει την κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην οδό Πατριάρχου Μεταξάκη και στην οδό Κύπρου και σε άλλα σημεία της πόλης, και περιλαμβάνει την τοποθέτηση ιστών φωτισμού και υπόγειες καλωδιώσεις.
 
Για παρέμβαση που θα αναβαθμίσει την εικόνα κεντρικών οδών της Ιεράπετρας, αποκαθιστώντας παράλληλα ζητήματα ασφαλούς διέλευσης αυτοκινήτων και των πεζών από τις εν λόγω περιοχές έκανε λόγω ο Δήμαρχος Ιεράπετρας. Πρόκειται για μια παρέμβαση προτεραιότητας, ανέφερε, με την οποία θα αλλάξει ριζικά η σημερινή εικόνα των κεντρικών αυτών οδών,  αποκαθιστώντας το μεγάλο πρόβλημα που τα τελευταία χρόνια προέκυψε λόγω της υπογειοποίησης των δικτύων ενώ παράλληλα θα επιτύχουμε καλύτερη ποιότητα φωτισμού.