Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Καρναβάλι της Ιεράπετρας!!!

12:14 π.μ. - Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
12:02 π.μ. - Τρί, 20/14/2018
Image: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Καρναβάλι της Ιεράπετρας!!!

Όλος ο Δήμος της Ιεράπετρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος καθώς και οι ομάδες δούλεψαν πολύ σκληρά και με αξιοπρέπεια για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα

Για το γεραπετρίτικο καρναβάλι μίλησε στον Ηχώ fm 99.8 o Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας κ. Γεωργαλάκης Μάνος μαζί με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Ιεράπετρας κ. Κουβάκη Μαρία.
Όλος ο Δήμος της Ιεράπετρας, ο Πολιτιστικός σύλλογος καθώς και οι ομάδες που συμμετείχαν στο καρναβάλι δούλεψαν πολύ σκληρά και με αξιοπρέπεια για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα.  Όπως μας αναφέρει ο κ. Γεωργαλάκης μέσα από τον απολογισμό που θα κάνουν θα μάθουν, θα διορθώσουν τυχόν λάθη και παραλήψεις έτσι ώστε το επόμενο έτος να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του καρναβαλιού και να κάνουμε πράγματα τα οποία οραματιζόμαστε! Στόχος μας είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στην Ιεράπετρα αλλά και να υποστηρίξουμε την ανάγκη των γεραπετριτών για διασκέδαση. Είναι πολύ ευχάριστο να βιώνουμε από μέσα ότι το αποτέλεσμα όλων μας έχει αποτέλεσμα μέσα από σκληρή δουλειά και όρεξη γι αυτό που κάνουμε. Σύμφωνα με εκτιμήσεις υποδεχτήκαμε στο καρναβάλι πάνω από 15.000 κόσμο και με βάση τα οφέλη που είχαμε για την πόλη μας το κόστος γι αυτή την διοργάνωση ήταν πολύ μικρό. Η κ. Κουβάκη πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένοι όλοι όσοι βοήθησαν στο καρναβάλι του 2018 και πιστεύει πως κάθε χρόνο θα εξελίσσεται ως προς το καλύτερο!

Ακολουθεί συνέντευξη: