Ξεσπά ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

3:51 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019
03:05 μ.μ. - Παρ, 03/51/2019
Image: Ξεσπά ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ο πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, θα καθίσει ξανά στο εδώλιο στις 6 Δεκεμβρίου

Ο πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, θα καθίσει ξανά στο εδώλιο στις 6 Δεκεμβρίου κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης και προσβολή της τιμής πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του.
 
Το περιστατικό είχε γίνει αμέσως μετά τη δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής για παράβαση καθήκοντος επειδή δεν είχε λάβει μέτρα για να σταματήσει τις επιθέσεις που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τους συμφοιτητές του. 
 
Ο κατηγορούμενος μετά τη μείωση της ποινής πέρασε μπροστά από τον πατέρα του αδικοχαμένου σπουδαστή χαμογελώντας ειρωνικά όπως υποστηρίζει η οικογένεια. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Γιακουμάκη ο οποίος κινήθηκε εναντίον του.
 
«Είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό αυτό που ζούμε πριν φθάσουν στις Δικαστικές αίθουσες οι κάθε αυτού υπεύθυνοι που ώθησαν για την κατάσταση που εμείς ζούμε σήμερα, να βρεθούμε κατηγορούμενοι, να κατηγορείται ο πατέρας του παιδιού για επίθεση» λέει συγγενής του πατέρα και συνεχίζει: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα».
 
«Δεν αποδέχομαι όσα μου καταλογίζουν. Συνεχίζουν να λένε ψέματα τέσσερα χρόνια βιώνω με το ψέμα. Δεν χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου αυτή τη φρασεολογία. Στο δικαστήριο θα πω όσα ακριβώς έγιναν εκείνη την μέρα» είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης μιλώντας στο Open.
 
Παρά την προσπάθεια συμβιβασμού μέσω του εισαγγελέα ο Ανδρέας Γιακουμάκης δηλώνει αποφασισμένος να παραστεί στο δικαστήριο για να ξαναβρεθεί για άλλη μια φορά στον τόπο μαρτυρίου του γιου του και να προσκυνήσει στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος Βαγγέλης.

 
 dikastiko.gr