Κυνήγι Θησαυρού: Άνθρακας ο θησαυρός;

8:01 μ.μ. - Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018
08:11 μ.μ. - Παρ, 02/01/2018
Image: Κυνήγι Θησαυρού: Άνθρακας ο θησαυρός;

Νικήτριες γύρισαν οι Πετροπέρδικες, αλλά ...ακυρώθηκαν

Μπέρδεμα και ανατροπή του καλού κλίματος του παιχνιδιού φαίνεται ότι είναι προς το παρόν η κατάληξη του φετινού κηνυγιού του θησαυρού.

Η σημερινή μέρα για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Κυνήγι Θησαυρού είχε πολύ τρέξιμο, πολλούς γρίφους, αλλά και κάποια απογοήτευση στο τέλος.

Η ομάδα Πετροπέρδικες γύρισε στο Στέκι Νεολαίας, πανηγυρίζοντας για την εύρεση του μπαούλο τους μετά το χάρτη του θησαυρού , αλλά αρκετοί από άλλες ομάδες τους αποδοκίμασαν γιατί, όπως τους κατηγορούν, οι Πετροπέρδικες αλλοίωσαν τα στοιχεία για τους επόμενους.
Ο χάρτης οδηγούσε σε κηνύγι μπαούλων που έπρεπε να ξεκλειδωθούν, με κωδικό που οι ομάδες έψαχναν. Όμως οι Πετροπέρδικες παίρνοντας το μπαούλο τους έσπασαν τα υπόλοιπα και τα πήραν μάλιστα μαζί τους σπασμένα ως λάφυρα.

Οι ίδιοι από τη μεριά τους ισχυρίζονται ότι πήραν μαζί τους τα στοιχεία, ως απόδειξη ότι ακολούθησαν το σωστό "μονοπάτι".
Τελικά η διοργανώτρια ομάδα "Αργά τα ζα" αποφάσισαν την ακύρωση της προσπάθειάς τους. Στο μεταξύ ωστόσο, πολλές ομάδες είχαν εγκαταλείψει την προσπάθεια. 

Περιμένουμε να δούμε τί θα αποφασιστεί με τη συνεδρίαση των αρχηγών όλων των ομάδωνγια την τύχη του θησαυρού, που παραμένει κρυμμένος. Το πιο πιθανο να υπάρχει επανάληψη του παιχνιδιού από το χάρτη και μετά.
Εξάλλου ο μόνος σκοπός του παιχνιδιού είναι η συμμετοχή, το κέφι και η καλή διάθεση που δεν πρέπει να χάνεται ποτέ!