Κυνήγι θησαυρού: Οι Πετροπέρδικες δεν δέχονται την ακύρωση, παραιτούνται...

10:22 μ.μ. - Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018
10:11 μ.μ. - Παρ, 02/22/2018
Image: Κυνήγι θησαυρού: Οι Πετροπέρδικες δεν δέχονται την ακύρωση, παραιτούνται...

Ενημέρωσαν για το λάθος τους να ανοίξουν και τα υπόλοιπα κουτιά και δεν τους ακύρωσαν τότε, λένε

 
Στην σελίδα στο facebook του Κυνηγιού Θησαυρού Ιεράπετρας, οι "Πετροπέρδικες" δίνουν τη δική τους εκδοχή για το σημερινό κυνήγι και για την ακύρωση της συμμετοχής τους από τους διοργανωτές:
 
 
"Μετά τα τελευταία γεγονότα η πετροπερδικα ανακοινώνει τα εξης:Πήραμε το χάρτη και φτάσαμε με συνοπτικες και τυπικοτατες διαδικασίες στο σημείο με τα κουτιά..Κόψαμε και τα πήραμε όλα νομίζοντας ότι αυτή είναι η λύση του θησαυρού . 
Μόλις αντιληφθήκαμε ότι όλα τα παζλ που περιέχονταν στα κουτιά ήταν ίδια καταλάβαμε το λάθος μας και ενημερώσαμε αμέσως τους διοργανωτές και τηλεφωνικά και προσωπικα με την παρουσία μας στο στεκι τους και με γραπτά μηνύματα τα οποία υπάρχουν.Εκεινοι ήρθαν στο αρχηγείο μας και μας ενημέρωσαν ότι δεν επηρέασαμε καμία ομάδα και ότι το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.
 Έτσι και εμείς συνεχίσαμε και φτάσαμε στο σημείο του θησαυρού όπου και μας τον παρέδωσαν μέλη των Αργά τα ζα. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε παγώσει το παιχνίδι και θεωρούμε ότι θα έπρεπε να βρίσκεται κάποιο από τα άτομα των διοργανωτών στο σημείο για να προστατεύει τα εκτεθειμένα στοιχεία. Θα δεχόμασταν την ακύρωση αν γινόταν την ώρα που ενημερώσαμε για το λάθος μας. Από τη στιγμή που δεν ακυρώθηκαμε εκείνη την στιγμή και φτάσαμε στην κατάκτηση του θησαυρού έχοντας βρει και τα υπόλοιπα στοιχεία ΔΕΝ δεχόμαστε την ακύρωση. Απλά ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ.
Καλή συνέχεια"