Κύρβεια 2015: Γιορτή Πολιτισμού | Συνέντευξη κας Χατζημαρκάκη

9:32 π.μ. - Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015
09:09 π.μ. - Δευ, 07/32/2015
Image: Κύρβεια 2015: Γιορτή Πολιτισμού | Συνέντευξη κας Χατζημαρκάκη

Υποσχόμενα ανάσες πολιτισμού σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, ξεκινούν στις 9 Ιουλίου τα «Κύρβεια 2015» που για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας.

Προσφέροντας μοναδικές βραδιές με θεατρικά δρώμενα, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, παιδικές δράσεις και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, τα Κύρβεια αποτελούν αφορμή συμμετοχής και αναψυχής, δίνοντας παράλληλα ταυτότητα στο πολιτιστικό καλοκαίρι της Ιεράπετρας.
 
Με καινοτομία του φετινού προγράμματος το παιδικό φεστιβάλ, αλλά και το 1ο Νότιο φεστιβάλ που φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, τα Κύρβεια 2015 αποτελούν μια Γιορτή Πολιτισμού με δράσεις τόσο στον αστικό ιστό του Δήμου Ιεράπετρας όσο και στην περιφέρειά του.
 
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο 9 Ιουλίου έως κα 24 Αυγούστου και οργανώνεται με την πολύτιμη υποστήριξη της Επιτροπής Κυρβείων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Ομάδων, Συλλόγων και Σωματείων που αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη «Κάνοντας τον πολιτισμό αντίδοτο στην κρίση, η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας υποστηρίζει και φέτος τη διοργάνωση με ποιοτικές καλλιτεχνικές προτάσεις και εκδηλώσεις που προσφέρουν ψυχαγωγία και μας κάνουν κοινωνούς του πολιτισμού, της τέχνης και της ιδιαίτερης παράδοσης του τόπου μας.
Υποσχόμενοι πολύτιμες ανάσες πολιτισμού και μια ευχάριστη διέξοδο στην φορτισμένη καθημερινότητα μας σας καλούμε όλους σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, της μουσικής και του θεάτρου, της δημιουργικότητας και του κεφιού που ξεκινά στον Δήμο Ιεράπετρας».
 
Αναλυτικά δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων