Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας: Ξεκινά την Κυριακή 15 Γενάρη με το πρώτο pre game – Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή

12:20 μ.μ. - Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023
12:01 μ.μ. - Παρ, 13/20/2023
Image:  Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας: Ξεκινά την Κυριακή 15 Γενάρη με το πρώτο pre game – Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή

Η διοργανώτρια ομάδα «Μελίτακες» υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στους συμμετέχοντες

Με 20 ομάδες να έχουν δηλώσει, προς το παρόν συμμετοχή, η Ιεράπετρα ετοιμάζεται για το Κυνήγι Θησαυρού το οποίο φέτος διοργανώνει η ομάδα «Μελίτακες». Η κα Λίτσα Αλεξανδράκη εκπροσωπώντας την ομάδα, μίλησε στον Ηχώ 99,8 προτρέποντας και άλλες ομάδες να εγγραφούν στην ειδική φόρμα που υπάρχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

www.facebook.com/treasure.ierapetra

Όπως είπε, στόχος είναι να περάσουν όλοι όμορφα, να διασκεδάσουν , να παίξουν και να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το Κυνήγι θα γίνει στις 19 Φλεβάρη στο Στέκι Νεολαίας. Θα προηγηθούν στις 11 Φλεβάρη το καθιερωμένο πάρτι όπου κάθε ομάδα θα κληθεί να «παρουσιάσει » ένα τραγούδι. Η επιλογή για το τραγούδι κάθε ομάδας θα γίνει στις 20 και 21 Ιανουαρίου στο Στέκι Νεολαίας. Στις 15 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει το πρώτο Pre Game για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα, τις επόμενες Κυριακές. Στο Κυνήγι μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες ακόμη και εάν δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στα Pre Game.

Όπως τόνισε η κα Αλεξανδράκη, τους συμμετέχοντες περιμένουν πολλές εκπλήξεις αλλά και δώρα πέρα από το έπαθλο του νικητή. Αν και όλοι θα είναι νικητές γιατί εκείνο που αξίζει είναι η συμμετοχή, όπως τονίζει.